3ds Max : 3d max dersi almak istiyorum
Merhaba arkadaşlar.Ben 3d max mimari görselleştirme üzerine uğraşmak istiyorum. 3d max´e çalışıyorum ama tek başına yeterli değil...özel ders veren veya tavsiye edebileceğiniz biyer varmı antalya´da...Antalya´da yaşıyorum...yardımcı olursanız çok sevinirim.
- Erkek
İlim Çinde dahi olsa gidecen kardeş. Ne kadar çok öğrenmek istediğine karar ver !!! :)
- Erkek
antalyada birara mimarlar odasi veriyodu ama ileri düzey degil zaten ileri seviye egtim başkasının verdigi derlede olmuyo bol bol çizmek ve merak etmek ögrenmenin en iyi yolu..Ayrıca ozel derhanelerde para tuzagı bundan süphen olmasın 1 ayda geçilecek giriş seviyesi bilgisini 3 ayay yayıp paranı sögüşlerler otur internetten tutorial izle engüzel çalışma ..
- Erkek
aynen katılıyorum hocam yaaa....özel dershaneyle görüştüm 40 saat eğitime 2000 tl diyor...yuuhhh dedim yaa 40 saatte saadece komutları bile ancak anlatır....bide diyorki 20 saat başlangıç seviyesi 20 saatte ileri seviye diyor..yazık yani bukadar da yalan olmaz yaaa
- Erkek
ergin hocam haklısında şartlar izin vermiyor yaaa...ah fırsatım olsa bilişim eğitimde direk animasyon eğitiminde yanınızdayım çok istiyorum.... ücret falan hiç problem değil de başka şeyler var....
- Erkek
Masa üstü paylaşımı ile gerçek zamanlı ve birebir online eğitimler veriyorum. Detayları incelemek için: http://www.eksikpiksel.com/index.php/egitim/onlineegitim/onlineders.html
- Erkek