3ds Max : render farm kurdum sizin için
slm arkadaşlar, elimde yeni aldığım 30 makina her birinin i7 8 çekirdek 3,5 var. toplamada 105 ghz var , render işlerinizde yardımcı olmak amacıyla bu sistemi kurdum 20 makina daha alacam, rebus farma çok param gitti ona rakip olacak değilim sadece daha ucuza bu işi türkiyede yapmak ve siz değerli arkadaşlarımın işlerini görmek adına tahmin ettiğinizden de ucuza renderlerinizi almanız için bu konuyu açtım çok kısa sürede internet sitesi de kuracam ama burdan bir duyuru yapmak daha mantıklı geldi bana nede olsa 3d ile uğraşanların bu siteyi bilmemesi olanaksız, render yaptırmak isteyen arkadaşlar bana bu numaradan ulaşabilirler
0507 559 15 94
- Erkek
Hayırlı olsun..
1 ay önce deli gibi render farm aramıştım, bazıları çok anlamsız fiyatlar veriyor, bazıları makul ama zaman sorunu oluyor..
Numaranı kaydediyorum, ihtiyaç halinde rahatsız ederim muhakkak :)
Kolay gelsin.
- Erkek
hayırlı uğurlu olsun
- Erkek
Hayırlı olsun :)
- Erkek
Hayırlı olsun evren. Benide görürsün artık demi :)
- Erkek
Hayırlı olsun...
- Erkek
sağolun arkadaşlar hepinize teşekkürler, renderlerinizi esirgemeyiniz :)
- Erkek
hayırlı olsun... render farmdan , 3d yazılıma kadar herşeyin yerli malı olması dileği ile ... :)
- Erkek
vrayi 2 bulgar yazıyor , whatsahpp gibi bir dev oldu gitti whatsahppı da face satın aldı 19 milyar dolara yani 40000 tirilyon anlamayanlar için :)
özetle demek istediğim yazılım gibi hayatin her dijitalinde olan bir olayın bizde üniversitelerde neden 2 yıl olduğu? abd de 5 yıl bu bölüm
- Erkek