3ds Max : 3ds max özel ders almak istiyorum

3ds max özel ders almak istiyorum
ege327muhammed mutlubaş

3ds max denizlide özel ders almak istiyorum yardımcı olabileek varmı şimdiden teşekkürler


2013-07-17 22:03:40
  • Offline
  • Erkek
özel derse çok para
gorunmeyen_issizburak çiçenAvatar

özel derse çok para verirsin. sanalöğretim var 3değitim var cgstudyo.com var bu gibi sitelerden eğitim setleri alabilirsin. arama motorundan ara sıfırdan 3ds maxi anlatıyorlar. ayrıca kurstanda farkı yok. sıfırdan kaplama ışıklandırma animasyon anlatan eğitim setleri de var. v-ray veya mental ray hangisini kullanmak istersen ayrı ayrı setlerde anlatan eğitim setleri var. çok çok 500 lira harcarsın. tavsiyem hiç özel ders alma. yardımcı olabilecek kısa kısa ücretsiz ders anlatan siteler var. sıkıntı yaşadığın konu olduğunda ingilizce olarak youtube`dan arat oradada güzel kaynaklar var. internet ortamı ders ortamı kaynak çok kardeşim.
sitelere gelince izzetalsan.com ve cgstudyo.com.
cgstudyo.com`da üye olman lazım üye olan kişilerden bazıları gönüllü olarak ders hazırlamışlar video olarak linkten indirebilirsin. örbek olarak hesap makinası modelleme pasta modelleme vs.

izzetalsan.com`da ise kendi sitesi kısa kısa ücretsiz öğretici ders hazırlamış çok yararlı siteler başlangıç ve orta seviyede olanalar için. tavsiyem önce eğitim setlerinden al modellemeden başla biraz öğren bir yandan da bu sitelere göz gezdir. cgpeers sitesinin formuna gir. adobe programları autodesk programları ve diğer programlar üzerine ingilizce dersler va. eklentiler var.

tekrar tekrar söylüyorum günde en az ama en az 8 saat çalış. arama motorundan arat ilk başta zorlanırsın ama çok yararlı olur pişersin.
kaplamaları da yine arama motorundan arat ingilizce olarak arat.
tekrar söylüyorum biraz zorlanırsın ama pes etmezsen çok ama çok faydalı olur.

kusura bakma çok yazdım sanki. Allah kolaylıklar versin. başarılar dilerim.


burakcicenba
2013-07-18 10:27:11
  • Offline
  • Erkek
ne kadar ki bu
KediEti7ümit ülkerAvatar

ne kadar ki bu özel ders fiyatları?


2013-07-18 12:57:58
  • Offline
  • Erkek
teşekkür ederim dediğiniz gibi
ege327muhammed mutlubaş

teşekkür ederim dediğiniz gibi eğitim seti aldım şimdilik başladım fakat çalıştığım için zaman ayıramıyorum bazı şeyleri kısa sürede öğrenmek için özel ders düşünmüştüm yine teşekkür ederim


2013-09-02 21:19:58
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!