3ds Max : çizim ücreti ne kadar

çizim ücreti ne kadar

Arkadaşlar daha önce bir iki tane ticari çalışmam oldu fakat bu denli bi çalışma yapmamıştim o nedenle fiyat konusunu kestiremiyorum toplam 6 görüntü verdim müteahhite bu konuda yardımcı olabilir misiniz fiyat ne verebilirim fotoğraflar dan üç adet yine sitemizde paylaştım bakabilirsiniz şimdiden teşekkürler...
http://www.tr3d.com/galeri/proje/1ej8/


2013-05-04 19:04:14
  • Offline
  • Erkek
Çalışmaları yapmışsınız vermişsiniz bir
3ddesigner3d designer

Çalışmaları yapmışsınız vermişsiniz bir kere...Artık ne atarsa ortaya kabul etmek zorundaysınız. Başta konuşup ona göre çizmeye başlamalıydınız.Kolay gelsin.Bu arada ``fotoğraf`` demişsiniz o nedemek :)


2013-05-04 19:15:15 Edit:2013-05-04 19:16:11
  • Offline
  • Erkek
Render demek istemiştim pardon:)

Render demek istemiştim pardon:) fiyat konusunda müteahhit rahat çok uçuk bi fiyat vermedikce sıkıntı olmaz. Tabi burda ne çok fiyat vereyim diyorum nede emeğim karşılıksız kalsın istiyorum o nedenle sorma ihtiyacı hissettim.


2013-05-04 19:26:18
  • Offline
  • Erkek
fiyatın uçuk olması göreceli
3ddesigner3d designer

fiyatın uçuk olması göreceli bir kavram. Kişiden kişiye değişir. Karşıya uçuk gelen size gelmeyebilir. Başta hata yapmışsınız, bence önce siz bunu bir kabul edin.

Kendinizi müteahhitin yerine koyarsanız. Anlarsınız. Çizimleri almışsınız, ve karşı tarafın fiyatını değerlendiriyorsunuz..Birde daha çizime başlamadan fiyatta anlaışıp bir kısmını ödemişsiniz. Arada fark var. Birde ben şeyi anlamadım. Şu ``rahat`` kelimesini :D


2013-05-04 22:17:19
  • Offline
  • Erkek
bence adem ay arkadaşımızı
orhanayvazorhan ayvazAvatar

bence adem ay arkadaşımızı çok eleştiriyorsunuz. adam şaka yapmıyo ciddi ciddi bişey soruyo. ben soruna cevap vermek isterdim ama bilgim yok.


orhan ayvaz 05330926880
2013-05-04 23:25:25
  • Offline
  • Erkek
Sadece bi fiyat öğrenmek

Sadece bi fiyat öğrenmek istiyorum yani siz bu çalışmayı yapsanız fiyat ne isterdiniz bu piyasada yeniyim özellikle fiyat konusunda bilgim yok


2013-05-05 08:40:01
  • Offline
  • Erkek
Para isteme.. Renderın Para
ETezerErgin TEZERAvatar

Para isteme.. Renderın Para alabilecek kadar iyi değil... Öğrenci işi gibi :( Üzgünüm...
Bir daha da Kaliteni yükseltmeden Ticari işlere girme...


ErginTezer02@gmail.com Sadece Hak Edenlere ...
2013-05-05 11:24:19
  • Offline
  • Erkek
Ergin Tezer gerekeni söylemiş,
Derya BirinciDerya BirinciAvatar

Ergin Tezer gerekeni söylemiş, çalışma kalitesi "makul" ücretlendirmeler için "makul" kalitede değil, makul olmayan bir fiyat vermeniz de kalite ayrımı yapamayan ve/veya yapmak işine gelmeyen "müşteri" kesimi için fiyat kırma kozu olmaktan başka hiç bir işe yaramaz.. zararını ilerde profesyonel olduğunuzda siz de görürsünüz. Halihazırda piyasa zaten tam da bu nedenlerle bu kadar kötü halde malesef..

İlave olarak yukarıda da söylendiği gibi herhangi bir işi profesyonel olarak yapacaksanız, profesyonel yöntemlerle yapmalısınız, hiç bir sektörde ürün bedeli biçilmeden pazara sunulmaz. Hobi olarak, arkadaşa yardım olarak, emeğine bedel biçmek istemeden bişeyler sunuyor olabilirsiniz, sizin tercihinizdir saygı duyarız, ama sonradan buna bedel biçerim nasılsa diyerek yaptığınız iş üzgünüm ama "iş" değildir.

Karşınızdaki sizi kullanmış, siz de bu işi yapan profesyonellere haksızlık ve hadsizlik etmiş olursunuz.

Sözlerim sert gelmiş olabilir. Elbette zamanla iyi kalitelere ulaşırsınız eleştiri olarak algılayıp şevkinizi kırmayın, hepimiz bundan daha kötü işlerle başladık. Kimseye bir gecede ilham geldiğini sanmıyorum. Çalıştıkça gelişir kişi.Ancak sorun şu ki, önce çalışıp, gelişip sonra profesyonel oldum demek lazım.. Aksi cin olmadan adam çarpmaya çalışmak oluyor ki genellikle ters teper çarpılan siz olursunuz.

Şahsi algılamayın, zira bu sözler bu tavır içinde olan ve bunu marifet sayıp bir de üstüne küstahlık eden gerçekten büyük bir kitleye hitabendir.
O kitleye dahil olan herkes üzerine alınabilir ve hatta alınmalıdır da, keşke alınsalar..


2013-05-05 12:04:16
  • Offline
  • Bayan
Arkadaşlar ben bu işi

Arkadaşlar ben bu işi dört dörtlük yapıyorum demiyorum ücreti konusunda gerekirse hiç de almam ben mimar değilim inşaat mühendisi yim ve bu işi tamamen çok sevdiğim için yapıyorum. İş almam gerekiyor ki daha çok gelişe yim. Sitemizde de görüyorum evet benimki kalitesiz ama çok daha kalitesiz islerin olduğunu. Keşke eleştirileriniz bu yönde kırıcı olacağına ilerletici olsa. Yani buna ücret talep etmeyin ama bakın Şuralarda ciddi hatalar var dikkat etmen gereken Şuralar var gibi bi eleştiri olsaydı çok daha mutlu olurdum. Ama yinede zahmet etmemiş sertte olsa hadsiz gibi hakaret içeren cümlede olsa cevap yazmışsiniz teşekkür ederim...


2013-05-05 14:39:10
  • Offline
  • Erkek
Hocam modellemede eksikler var.
YaSiRYaser AteşAvatar

Hocam modellemede eksikler var. Villalara ulaşım yok yolları yapmamışsınız bu çok önemli bir faktör.
Birde çatıları daha normal bir renk yapın sanki plastikmiş gibi bir etki var kiremit pluginleri var onu kullanıp daha kaliteli bir sonuca ulaşabilirsiniz.
Projeye baktığımızda da işi size veren benim yaptığım villalar çok güzel bunu da pc ortamında canlandır diye düşündüğünü zannetmiyorum çünkü villalarda tasarım yok...
Sizin burada villalara olan araç yaklaşımı ve yaya yaklaşımını çok iyi bir şekilde yansıtmanız lazım. Birde diğer ana yollarla bağlantısını göstermeniz lazım villayı alacak insan nerede olduğunu görmek isteyebilir veya eğimli arazi olduğu için hangisini seçeceğini karar vermede yardımcı olacaktır...
Fiyat olarakta anadoluda piyasada orta bi kalitede render a 300TL istiyolar. Büyük şehirlerde bu daha artıyor. Birde adam burda 62 villa yapıyor kazanacağı parayıda düşünerek bi bir fiyat söyleyebilirsiniz. Sizde buna göre bir fiyat biçin.
İyi Çalışmalar...


www.yaserates.com
2013-05-05 15:05:00
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!