3ds Max : Ambigram Karakter

Ambigram Karakter
pescadorserkan toydemir_1985Avatar

Merhaba arkadaşlar, max`te ambigram yazı karakter yazılabiliyormu ben bulamadım. Bilen bir arkadaşım bana yardımcı olursa sevinir. Birde ben bi sitede yapmak istedim çok basitti ve işimi görmedi ama bulamazsam eğer onu kullanıcam.. Ambigram yazıyı jpeg olarak kaydetmek zorundayım. Birde ,jpeg yazıyı Max`e atıp yazıyı bi line gibi görüp extrude yapılabiliyordu sanki hatırlamıyorum şu an yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler


Serkan Toydemir
2012-06-15 15:15:24
  • Offline
  • Erkek
Max içerisinde özellikle ambigram
ArkondeRAlper SözenAvatar

Max içerisinde özellikle ambigram fontlar yok. Fakat sisteminizde yüklü böyle bir font var ise onu kullanarak max de yazı yazabilirsiniz. Bunun dışında freehand, illustrator vb. bir yazılımla ambigram yazı hazırlayıp daha sonra spline olarak max e import edebilirsiniz.


Gerçeği nasıl tanımlarsın?
2012-06-15 16:23:28
  • Offline
  • Erkek
Alper bey, araştırdım script
pescadorserkan toydemir_1985Avatar

Alper bey, araştırdım script olsun, font olsun, plugin olsun, yok office ne autodesk nede adobe ye uyarlanmış bir eklenti yok. Peki şeyi nasıl yapıyorduk. Bende şimdi içinde yazı olan jpeg var. Bunu max`e atıp boyutlandırabiliyoruz ya. onu nasıl yapıyorduk.. Autocadden atıp direk spline edip duvarları çizmeden de kaldırabiliyoruz ya bunun gibi bir yöntem bir resim de nasıl yapılıyor.


Serkan Toydemir
2012-06-15 17:00:51
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!