After Effects : After effects hakkında takıldığım 2 noktaya yardım edebielcek olan varmı ?

After effects hakkında takıldığım 2 noktaya yardım edebielcek olan varmı ?
AvcilapSamet LSS

Merhaba arkadaşlar AE`de kendimi geliştiriyorum yavaş yavaş. Fakat takıldığım 2 sorun var bunların çözümüne yardım edebilecek olan biri varsa çok mutlu olurum.

Sorun 1: İnternetten aldığımız haber temasının içine video koymamız gerekiyor fakat temanın video koyulacak olan kısmı 15 saniye. Videomuz ise 1 dakikalık bir video. Bu 15 saniyelik kızmı uzatmamız mükün değil mi ? Duration`dan yaptığım zaman bu seferde ağır çekim olarak gösteriyor.


Sorun 2: Hazır almış olduğumuz tema içerisindeki bir şeyi ikinci kez kullanmak istiyorum. Yani Photoshoptaki layer mantığında. Birine farklı bir video diğerine farkl bir video koymak istiyorum. Fakat aynı metaryeli alıp projenin içine koyduğumda diğerinin kopyası oluyor ve değiştirdiğimde ikisi de değişiyor. Bunun çözümü nedir acaba ?


Şimdiden çok teşekkür ederim eğer anlatamadıysam videolu olarak çekebilirim sorunlarımı.


2014-11-13 16:28:05
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Birinci sorunun cevabı
LightYourFireGasim Piraliyev

15 saniyelik videoyu uzatamazsın, uzatarsan ağır çekim olur, görüntü ve ses bozulur. 1 Dakikalık videoya 15 saniye sığdıracağına, 15 saniyeye 1 dakikayı sığdır, eğer 1 dakika kural ise 15 saniyelik videoyu 1 dakikaya sığdıramazsın, mutlaka başka verilerde koyman gerek. Bu şahin arabasına mersedes tekerleği takmaya benzer. Araba yürümez))


2015-01-04 15:50:28
  • Offline
  • Erkek
{islemler}

Kapalı

Bir yıldan uzun süre geçtiği için konu otomatik olarak kapatılmıştır !