3ds Max : Kocatepe cami

Kadir Bey, lütfen yanlış
YasarTasYaşar TaşAvatar

Kadir Bey, lütfen yanlış anlamayın ancak bir şeyin üzerinde çok duruldu, duruluyor ve ben de ısrarla duracağım. Lütfen doğru Türkçe kullanalım ve doğru yazalım. Bu sebepledir ki, son paragrafınıza başlarken kullandığınız "umarım demek istediklerimi anlamışsınızdır" cümlesinin üzerinden, "anlar gibi oldum ancak yine de zor oldu" şeklinde bir düşünce aklımdan geçmedi değil.
Bir soru: Sizin sorunuzun üzerine nasıl bir araştırma yapılmalıydı ki işin size ait olup olmadığı anlaşılabilsin? Tabi ben de bu söylediğinizi anlamışsam.
Diğer konu ise, 3D ek işiniz de olsa, fiyatlar konusunda sorumsuzca davranamazsınız, davranmamalısınız. Sonrasında da bunun bir sanat olduğunu söylüyorsunuz. Gerçekten anlamak için çok uğraştım, ancak inanın başka bir sebeple söylemiyorum, çok zorlanıyorum. Aklım almıyor, ek iş diyorsunuz. Yani normalde 1.000,00 liraya yapılacak bir işe, "adam sendeeeee n`olacak yahu, taş atıp kolum mu yoruldu, abi 100 kaat ver yeter" mi diyorsunuz? Yani nedir anlamadım.
Kırmak değildi amacım, gerçekten anlamaya çalışıyorum yazdığınızı, zira geçenlerdeki armut piş... konusuna bir bakmanızı salık vereceğim.
Sevgiler...


2011-09-03 00:57:19 Edit:2011-09-03 00:58:27
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Yasar bey deil yasar
Pc-WorldKadir Orkut ŞAHİNAvatar

Yasar bey deil yasar abi dicem fotorafınızdan gördügüm kadarı ile benden büyüksünüz. Dorudur bi anlatım bozuklugu var farkettim ama o yazıyı okuyunca direk aklıma gelen herseyi yazdım. K.bakmayın ben size söle anlatıyım

Öncelikle Meslegim 3D, ek gelir için yaptıgım meslek farklı.. 3D ek gelir olarak yapılabilcek bir is deil kesinlikle zaman,sabır ve deneyim gerekiyor 2. plana atılamıcak kadar zor ve caba gerektirir bunu hemen düzeltiyim. :)

Arastırma kelimesini kullanmamın sebebi iste Engin bey`in
"Ayıptır Sorması: Projeyi Kaça yapıcanız ? Cevap "xxx" Hmm, iyi paraymış, biraz emek harcamak lazım bu kadar para kazanmak için... " cümlesini kullanmasıdır. Burda Dier meslektaslarımızın hakkını yiyen, gerekli emeği harcamadan haketmediği parayı alacak olan veya alan bir kişi izlenimi cıkarttığım için öyle ifade edebildim kendimi. Yalnıs ve imla hatası olan bir cümle kurmus olabilirim ama sölemek istediğim sey cok farklıydı. Sonucta agır bi söyleyis ve haksız yere bunu kaldıramadım.

Evet engin bey söylediğinde kesinlikle haklı. Bircok insan degerinden oldukca düsük bir fiyata piyasadan is alıyor ve buda diger 3D`ci arkadslarımızın ve bizim hakkımıza gasp. İlk yazdıgım yazıdada Engin bey`e yazının basında güzel söylemissiniz diye hak verdim.

Abi bu arada kesinlikle senide yalnıs anlamadım aksine bir ögüt olarak aklımın bir kosesine aldım bunu.


Müdahalede bulundugun için tesekkür ederim. Umarım bu sefer dogru yazmısımdır :))


2011-09-03 01:55:24
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Öncelikle elbette bu "abi"
YasarTasYaşar TaşAvatar

Öncelikle elbette bu "abi" olayını ben de daha samimi buluyorum ve teşekkür ediyorum. Yaş 41 :))
Ergin Bey de ancak bu işlerin duayenlerindendir. Onun her kelimesini ilgi ve dikkatle izlerim. Sana da öneririm.
Bu cami işi konusunda ise, en başa dönecek olursak, sanırım en iyisi, tabi hiç bir kaynak bulamadıysan Belediye`den proje istemek. Sanırım bu yetecektir sana. Yani projeden çıkarabilirsin değil mi 3D`yi?
O da olmadı Google Earth ve bol bol fotoğraf çekerek olur mu bilemiyorum fazla detay var ama bu da bir yöntem sanki.
Sevgilerle...


2011-09-03 02:02:46 Edit:2011-09-03 02:03:33
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Son carem proje istemekti
Pc-WorldKadir Orkut ŞAHİNAvatar

Son carem proje istemekti galiba onu yapıcam bulamadım birsey cünkü, Projedende modelleme yapabilirim azda olsa bilgim var tesekkür ederim iyi geceler...


2011-09-03 02:05:39
  • Offline
  • Erkek
{islemler}

Kapalı

Bir yıldan uzun süre geçtiği için konu otomatik olarak kapatılmıştır !