3ds Max : Grafikerler ihtiyacımız var.

Oyunun ismi aşırı Saçma
sinanonatSinan OnatAvatar

Oyunun ismi aşırı Saçma 1 cisi çıkmadan 2.cisini Çıkarmışsınız.Uydurup duruyorsunuz bence unutmadan http://www.so.gen.tr/copluk/152909-cenon-2-yapim-ekibinde-yerinizi-alin.html size inanmayan bolmuş. sırf biz değilmişiz.Acaba neden ? bu konuda millet aşırı yalan söylüyor bir yerlerinden uydurukyor sizde aynısınız sanırım.


Unutmadan Gerçekten 100 bin tl bütçeniz var ve bu gerçek ise bana iyibir bilgisayar + kalacak yer temin ederseniz ankaradan gelebilrim.Aslında web sitem filan vardı fakat ilgenemiyordum işleri yetişdirmem gerekiyor ondan web sitemi kapattım moddb var fakat onda pek vakit ayıramıyorum.4 adet oyun projesine katıldım.3 tanesini iptal edildi.(Maddi sorunlardan) bora ve şehir dağil (Bora ve şehir türkiyenin gta tarzında oynana bilen ilk oyunuydu.) şuan Halen devam ettiğim visual factory görsel fabrika oyunu 2012 yazına kadar uğraşacağım multiplayer eklemeye uğraşacağım birde.

Unutmadan: C++,html,3ds max[Karakter animasyonunu ve reactor kullana biliyorum Birde parthacle system],zbrush,Azıcık css Ve Fl studio (Ünlü müzik yapım aracı) biliyorum.



2-3 senedir yoktum.(yenilerini ekleyeceğim.)
2011-09-12 12:04:02
  • Offline
  • Erkek
  • http://www.sinanonat.com/
{islemler}
CENON 1 VAR YANİ
AHIOYUNAYKUT BAŞ

CENON 1 VAR YANİ SAÇMA DEĞİL OYUN HAKKINDA VE FİRMAMIZ HAKKINDA TAM BİLGİYE ULAŞMADAN OYUNU VE FİRMAYI KÖTÜLEMEYE KALKMAYINIZ.100 BİN TL KONUSUNA GELİNCE BU DESDEK KESİN DEĞİL BU BİR AY İÇERİSİNDE YAPACAĞIMIZ GÖRÜŞMELERE BAĞLI.GENEL KOORDİNATÖRÜMÜZ BU GÜN SAAT 1 DE KIRŞEHİR BELEDİYESİNE DAVETLİ FİRMA HAKKINDA GÖRÜŞME İÇİN FİRMAMIZ 2009 DA STARLİFE AŞ ADI İLE KURULDU İNTERNETE starlifeaş1tv YAZARSANIZ PROJELERİMİZİ BULURSUNUZ.VE BOL KESEDEN KONUŞMAK RAHAT VE İNANMAYANLARADA ZORLA İNANDIRACAK HALİM YOK 2012 DEN SONRA %100 TÜRK YAPIMI BİR OYUN VE %100 TÜRK YAPIMI BİR OYUN MOTORU İLE KARŞINIZA ÇIKARIZ İŞALLAH


AHİ OYUN STÜDYOLARI
2011-09-13 08:37:02
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
STARLİFEAŞ HAKKINDA STARLİFE
GARYOSAVANİzzet Berkay KaramanderesiAvatar

STARLİFEAŞ HAKKINDA

STARLİFE AŞ 2009 YILINDA KURULMUŞTUR VE 2011 YILINA GELİNDİĞİNDE 30 A YAKIN İNTERNET SİTESİ VE TV KANALI,RADYO,STARLİFE OYUN,STARLİFE MÜZİK,STARLİFE PROGRAM,STARLİFE LOGO,STARLİFE REKLAM,STARLİFE TİCARET VB. BİR ÇOK ALANDA FALİYETLERİNİ SÜRDÜRMEKTEDEDİR. SIK SORULAN SORULAR

SORU 1=STARLİFE AŞ ADI NERDEN GELDİ? CEVAP STARLİFE AŞ ADI İLK OLARAK 2009 DA KURDUĞUMUZ BİR İNTERNET SİTESİNİN ADIYDI VE BİZ İNTERNET SİTEMİZE DAHA ÇOK İNSAN ÇEKMEK İÇİN VİDEOLAR YAPIP FARKLI YERLERDE YAYINLADIK.İLK YAPTIĞIMIZ VİDEO EURO 2008 DE TÜRKİYENİN ATTIĞI GOLLERİ BİRLEŞTİRDİK VE YAYINLADIK.ZAMANLA VİDEO PROJELERİNİN ARTMASI NEDENİYLE STARLİFE VİDEO YAPIM ADI ALTINDA PROJE YAPMAYA BAŞLADIK.2010 YILINA GELDİĞİMİZDE 06/06/2010 DA FARKLI ALANLARADA YÖNELMEMİZ (ÖRNEK=RODYO-TV-MÜZİK VB.)NEDENİYLE BU ALANLARI BİR ÇATI ALTINDA TOPLADIK.VE 10/07/2010 TARİHİNDE ADIMIZI STARLİFE AŞ OLARAK DEĞİŞTİRDİK.

SORU 2=STARLİFE AŞ KAÇ YILINDA KURULDU? CEVAP STARLİFE AŞ 2009 YILINDA KURULMUŞTUR

SORU 3=STARLİFE AŞ KAÇ ORTAK TARAFINDAN YÖNETİLİYOR CEVAP 3 ORTAK TARAFINDAN YÖNETİLMEKTEDİR.

SORU 4=STARLİFE AŞ NERDE ? CEVAP STARLİFE AŞ 2009 YILINDAN BERİ KIRŞEHİR'DEDİR

Kaynak: https://sites.google.com/site/wwwstarlifeascom/home/starlifeas

SORU 5=RODYO nedir?


http://www.youtube.com/user/GARYOSAVAN
2011-09-13 08:59:01
  • Offline
  • Erkek
  • http://www.turbosquid.com/Search/Artists/GARYOSAVAN
{islemler}
İlk mesajınızda "ilk oyunumuz
YasarTasYaşar TaşAvatar

İlk mesajınızda "ilk oyunumuz olan Cenon 2" yazmıştınız da. Her neyse...
Bakın Aykut Bey, %100 Türk olayına vurgu yapıyorsunuz, ancak Türkçe`mizi katlediyorsunuz. Kaç defa yazıldı size. Lütfen ama lütfen dikkat edin biraz. Yurtdışından yazan arkadaşlarımız da var. Azeri kardeşlerimiz var, farklı olmaları doğal iken sizden daha fazla özen gösteriyorlar.
Diğer konu; kimse şirketinizi kötülemiyor. Personel arama biçiminiz, daha doğrusu komple tarzınız hakkında yorumlar yapıldı. Bunun yanısıra piyasada dolaşan "uyanık" tipler hakkında uyarılar oldu. Kime ne ki şirketinizden, borsada mı şirketiniz de burada spekülasyon mu yapıyoruz. Değerini düşürüp ele mi geçireceğiz Allah aşkına. Siz büyüyün, isim yapın, tüm dünya Cenon oynasın, biz yine gurur duyarız. Oyununuzu ve sizi yine bizler duyururuz. Ancak tavır beyefendi!
Son olarak, buradan size ekmek yok gibi görünüyor. Birkaç hevesli genç arkadaşımız belki sizinle hareket edebilir. Büyük sözü dinlememek gençliğin doğasında var zira. Profesyonel ve / veya uzman kimse sizinle bu şekilde hareket etmez. Bunca laftan sonra bu siteden eleman bile bulmanız zor olacaktır. Buldunuz diyelim, tavır ve girişinizdeki izlenimle, ancak ve ancak size lütfedilebilir. Bedelini peşin peşin ödeyerek tabi o da.
Tekrar ediyorum; kimse şahsınıza, şirketinize bir laf etmedi. Anlamak bu kadar zor olmasa gerek. Bu sitede saygısızlık, edepsizlik ve seviyesizlik olmadı olmayacaktır da.
Türkçe konusunda ise, haddim olmayarak, biraz kitap okuyun, edebiyat özellikle de. Çok fazla faydasını göreceksiniz. "Sana ne Kardeşim" diyorsanız da özür dilerim, diyecek birşey yok.
Sevgiler...


2011-09-13 09:01:46
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
cry engineyle yapacaklarmışda siz
sinanonatSinan OnatAvatar

cry engineyle yapacaklarmışda siz teklif hakkını ne olduğunu daha bilmiyorsunuzdur.100 bin tl bütçeyide 15 yaşına yeni girmiş birisine vermezler.


2-3 senedir yoktum.(yenilerini ekleyeceğim.)
2011-09-13 12:00:32
  • Offline
  • Erkek
  • http://www.sinanonat.com/
{islemler}
TELİF NEDİR BİLİYORUZ VE
AHIOYUNAYKUT BAŞ

TELİF NEDİR BİLİYORUZ VE CRYTEK İLE KONU GÖRÜŞÜLDÜ OYUN SATIŞINDAN %20 CRTEK E ÖDEYECEĞİZ.BEN BU İŞLE 3 YILDIR UĞREAŞIYORUM YANİ ANLIYORUM BİR ADIM ATMADAN ÖNCE TÜM RİSKLERİ ORTADAN KALDIRIYORUZ.ZATEN SLOGNIMIZDA STARLİFE AŞ PROFESYONEL MARKA BU GÜN BELEDİYE İLE GÖRÜŞMELERE BAŞLADIK İLK GÖRÜŞMEMİZ OLUMLU GEÇTİ.YİNE BU GÜN BAŞBAKANLIK İLE GÖRÜŞECEĞİZ YANİ 15 YAŞINDA DEDİĞİNİZ ADAM İŞ DÜNYASIYLA İÇ İÇEDİR.


AHİ OYUN STÜDYOLARI
2011-09-13 14:13:07
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
TEKLİF NEDİR BİLİYORUZ VE
AHIOYUNAYKUT BAŞ

TEKLİF NEDİR BİLİYORUZ VE CRYTEK İLE KONU GÖRÜŞÜLDÜ OYUN SATIŞINDAN %20 CRTEK E ÖDEYECEĞİZ.BEN BU İŞLE 3 YILDIR UĞREAŞIYORUM YANİ ANLIYORUM BİR ADIM ATMADAN ÖNCE TÜM RİSKLERİ ORTADAN KALDIRIYORUZ.ZATEN SLOGNIMIZDA STARLİFE AŞ PROFESYONEL MARKA BU GÜN BELEDİYE İLE GÖRÜŞMELERE BAŞLADIK İLK GÖRÜŞMEMİZ OLUMLU GEÇTİ.YİNE BU GÜN BAŞBAKANLIK İLE GÖRÜŞECEĞİZ YANİ 15 YAŞINDA DEDİĞİNİZ ADAM İŞ DÜNYASIYLA İÇ İÇEDİR.


AHİ OYUN STÜDYOLARI
2011-09-13 14:13:24
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Ya bu tip arkadaşları
vertexusOrhun EvcimenAvatar

Ya bu tip arkadaşları ciddiye alıp mesaj yazmayın lütfen,kullandığı Türkçeden,inatla büyük harfle mesaj yazmasından,kıro tavrından yaşını ve kültür seviyesini ele veriyor.Bunlar genelde 15-16 yaşında hayal kurmakla hayalperestliği birbirine karıştırmış ergen asosyal varlıklar oluyor.Attıkları mesajlar yerli CG sitelerini kirletmekten ve polemik yaratmaktan başka bir işe yaramıyor.İşin kötü yanı bunlara adam muamelesi yapıyor olmamız.
Tr3d 4-5 sene öncesine kadar kaliteli bilgisayar grafiği konularının tartışıldığı,sektörden profesyonel cg artistlerin bilgi paylaşıp katılım gösterdiği bir yerdi.Şimdi ise afedersiniz ipini koparanın geldiği,böyle feyk iş ilanlarının,warez paylaşımın "emeğe saygı repleri görelim" tarzı muhabbetlerin döndüğü bir forum haline geldi.Hele özellikle 1-2 aydır birileri burayı dingonun ahırına döndürmek istiyor.
Her hafta "İş aldım kaç para isteyeyim","vireyde tr3max ile çimen yapamadım napayım","oyun yapacam grafikçi lazım varmı tr3maxçi"gibi lüzumsuz mesajlara lüzumsuz cevaplar veriliyor.Bunlara verilecek en güzel cevap hiç mesaj yazmamaktır.Belki böylece üsluplarını değiştirme yoluna giderler.


orhun.artstation.com
2011-09-13 14:16:50 Edit:2011-09-13 14:18:54
  • Offline
  • Erkek
  • orhun.artstation.com
{islemler}
Profesyonel istihdam arayışlarınız için
Derya BirinciDerya BirinciAvatar

Profesyonel istihdam arayışlarınız için lütfen sitemizin ilanlar bölümünü kullanınız. Forum kirliliğine yol açmakta olduğundan ve gereksiz polemiklere dönüştüğünden konu kilitlenmiştir.


2011-09-13 14:37:25
  • Offline
  • Bayan
{islemler}

Kapalı

Bir yıldan uzun süre geçtiği için konu otomatik olarak kapatılmıştır !