3ds Max : ANİMASYON EĞİTİMİ

Ergin TEZER; yalnış değerlendirmişsiniz

Ergin TEZER; yalnış değerlendirmişsiniz mesajımı .. ayrıca yeterince prodüksiyon tecrübem var animasyon yapımına dair .

Ben sadece karakter animasyonu yapmış olup olmadığınızı merak etmiştim ?


2011-08-28 19:28:50
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Bir animasyon ogrencisi
burocknrollburak beyturAvatar

Bir animasyon ogrencisi olarak baslik dikkatimi cekti ve hemen okumaya basladim yazilanlari. Genelde Arkadaslar guzel noktalari tespit etmisler. Ben Kanada`da yasiyorum ve burada bir kolejin animasyon bolumune basvurdum. Bu okulda 3 yilda oncelikle cizim teknikleri ardindan 3dsmax`ten Maya`ya kadar alayini ogretiyorlar. Bu sene mayis ayi gibi 3d cizimlerimi bikacta el cizimlerimi ekleyip protfolyoma, bu okula basvurumu yaptim.Cizim sinavinada girdim, bana gore hersey cok guzeldi, cogu katilimci 3ds max nedir bilmiyordu ama ben red cevabi aldim. Suan ayni kolejin acmis oldugu aksam kurslarina gidiyorum. Portfolyomu animasyon hocalarima gosterdim neden kabul edilmedigimi sordum ve aldigim cevap su; sanatci yonun zayif, oncelikle cizim tekniklerini gelistirmen lazim, programi herkes ogrenir ama herkes yaratici olamaz! Bunu soyleyenler Ubisoft`ta EA`de Warner Bros studyolarinda calisan adamlar.Ikiside Assasin`s Creed oyununda gorev almis kisiler. Gasiyan kardes, bana okulda hocalarimin siddetle tavsiye ettigi bir kitap var Animator`s Survival Kit. bunu mutlaka bulup incele derim.


Montreal - Canada www.cgframe.com
2011-09-02 12:46:13
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Biz defalarca yazdık ama
ETezerErgin TEZERAvatar

Biz defalarca yazdık ama illa "Gevur" Verecek Bu Tavsiyeleri ... :(( Neden Çünkü biz Türküz, Biz bu pohu bilmeyiz, acaba daha önce hiç animasyon yapmışmıyız felan, referansımız varmıymış felan filan... Gidin nerede öğrenirseniz öğrenin beeee.... Bana ne... Bilgimizi paylaşacaz diye bi tarafflarımızı yırtıyoz. Boncuk bulcaz sanki... Harbiden sıkıldım artık... :(


ErginTezer02@gmail.com Sadece Hak Edenlere ...
2011-09-02 13:45:51
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
aman abi!!! bari sen
kajaxatakan şıkoğluAvatar

aman abi!!! bari sen dur. iyice akiteria ya dönecek yazık olacak yoksa.


vefasız hedef kitle
2011-09-02 13:54:22
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Engin hocam sen
burocknrollburak beyturAvatar

Engin hocam sen yillarin vermis oldugu tecrubelerine dayanarak burada animasyonun temel prensiplerini soyluyorsun, ama karsindaki kisi yada kisiler ne kadar anliyor orasi mechul. Bende kendi kisisel tecrubemi yazdim buraya belki okuyan arkadaslar bir ders cikarir diye. Bu isi sadece gavurlar bilir diye kaide yok ama en iyi yapanlarda onlar bu bir gercek. Bu yazdiklarinizla sizi birazcikta olsa tanima firsati buldum ama keske sizi okula basvurmadan once tanimis olsaydim!


Montreal - Canada www.cgframe.com
2011-09-03 07:45:03
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Ergin Tezer beyden acilen
genuinegenuineAvatar

Ergin Tezer beyden acilen animasyon (karakter animasyonu olursa daha iyi) örneği bekliyoruz. Gerçekten işi bu kadar iyi bilen birisi bizi kırmayacaktır.

Sonrasında ihtiyaç duyanlar Ergin bey i bulacaktır. Yanlış anlaşılmasın, herkes bişeyler yazıyor. Kimin ne bildiğini anlamak güçleşiyor. O yüzden laf değil yine sadede gelelim derim...

Evet büyük bir merakla bekliyoruz.




2011-09-03 12:01:08
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Arkadaşlar kimsenin avukatlığını yapmaya
hasan444H.maviAvatar

Arkadaşlar kimsenin avukatlığını yapmaya soyunduğumu sanmayın. Fakat forumdaki arkadaşlarla kırıcı olmadan konuşalım. Ergin beyi tanımam etmem onun soylediklerinede sonuna kadar katılıyorum. Tanımadığım için ufak bir araştırma yapmak yaptığı işler veya yapabileceği işler hakkında fikir sahibi olmamı sağladı. Sizdede tavsiyem küçük bir araştıma ( en azından googl`a sorun) yaparak konuşalım saygılar.

ergin bey hakkında google sonuçları umarım merakınız giderilmiştir.
http://www.jingleturk.com/index.php/reklam-filmleri.html?start=10


2011-09-03 13:32:25
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Katılıyorum en azından bir
çağatay köroğlu

Katılıyorum en azından bir google da aratsanız komik duruma düşmezsiniz.


2011-09-03 22:11:21
  • Offline
{islemler}
mimari animasyonlar için çok
vknvolkan simsekAvatar

mimari animasyonlar için çok iyi bir kurs veya eğitmen var mı bildiğiniz? (vray)


vKn
2011-09-04 01:58:27
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
arkadaşlar birine haddini bildirmeye

arkadaşlar birine haddini bildirmeye bu kadar hevesli olmadan evel bu işlere biraz daha vakıf olmayı deneseniz?

"karakter animasyonu" diye vurgulanmış merak edilen husus , google un gizli bir sır olduğunu mu zannediyosunuz? o boş kutuya "ergin tezer" listelenen sonuçlara ulaşmayı üstün bir bilinç olarak görüp insanları aşağılamaya çalışmadan önce , aklınızca savunmaya çalıştığınız insanın "karakter animasyonu"yla ilgili yazdıklarını okuyun .. belki parlayan yüzüklerden bir farkı olduğunu idrak edersiniz ...

şimdi bu lafları yemiycem diye ordaki tospağanın linkini atma bana google profesörü arkadaşım .. o şeyin kıpırdayaşını ergin tezer yaptıysa ki ihtimal vermiyorum ona kendisi de animasyon demez ..


2011-09-04 05:56:26
  • Offline
  • Erkek
{islemler}

Kapalı

Bir yıldan uzun süre geçtiği için konu otomatik olarak kapatılmıştır !