Z-Brush : karakter modelleme ve animasyon

Okan ben konuyu kapattım
ErginYanarErgin YanarAvatar

Okan ben konuyu kapattım . Sen hala çoğul kullanıyosun . Sende kapat bu sektöre dair bilgin varsa sıfır maliyetle geliştirilen oyunlardanda haberin vardır . Hadi onu geçtim sıfır maliyetle geliştirilen projeler sırf büyük çaplı projeler değil . Ama bunca bu işe gönül vermiş amatör insanın umudunu kırıyorsun artı onlara enayi diyorsun . Benim için elimden geleni yapmak vardır . İnşallah kar edip kazandığımız günlerde olacak daha çok baştayız . Sana bu şekilde başlayıp önemli yerlere gelmiş kişilerden bahsetmeyeceğim zaten haberin vardır onlardan . Ayrıca toz pembe bi dünyada yaşamıyoruz hepimiz , laflarını seçerek kullan ya da kime neden söylediğini daha iyi ayırt et .

Konu hakkında başka mesaj atmak istemiyorum . Lütfen makul bişi yaz konu kapansın .


www.lidergametech.com
2012-01-09 15:38:02
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Okan adama modelleri yap
gge26Mehmet

Okan adama modelleri yap git demiyoruz.Devamlı bizim ekipte yer al karşılığını alırsın diyoruz.Ve bana saydırma 0 maliyetli oyunları


gge26
2012-01-09 16:02:44
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Mehmet 0 maliyetli
TalikaOkan EyüpAvatar

Mehmet 0 maliyetli oyunları lütfen sayarmısın sadece ben değil herkes öğrensin çok ciddiyim bilmiyoruzdur belki.
Ergin bak koçum ben bu işe gönül vermiş kimsenin umudunu kırmaya çalışmıyorum onlara enayide demiyorum. Benim enayi dediklerim bu işe ücret almadan ve tüm vaktini harcıyıcak olan kişilerdir ki zor bulursunuz. Ben sizin oyun yapmanıza birşey demiyorum ki yapın zaten keşke patch yapımıyla başlasaydınız ama siz direk konuya gelmişsiniz. Takıldığım nokta eleman arayıp ücret ödemiyicek olmanız yada sizin deyiminizle satıldıktan sonra ödiyicek olmanız. Herhangi bir garanti verebilirmisiniz adama? Neyse umarım istediğiniz gibi olur inşallah umduğnuz gibi bol kazanırsınız nediyim.
Kolay gelsin.


- Hiç...
2012-01-09 16:15:59
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Okan satılsada satılmasada karşılığını
gge26Mehmet

Okan satılsada satılmasada karşılığını veririz sen merak etme sana 0 maliyetli oyunları sayayım bu adamlar babasının hayrına bişi yapmıolar hem oyunla ün kazanacak.Hemde emeği olan eseri tüm türkiye yada tüm dünya oynıyacak.

0 Maliyetli oyunlar
limbo
minecraft
meatboy
braid
Civizilation of Ottoman
Uzak Diyarlar online
İstanbul Rally
vsvsvs.....


gge26
2012-01-09 16:25:49
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Bahsettiğin oyunlar 0
TalikaOkan EyüpAvatar

Bahsettiğin oyunlar 0 maliyetli değildir bir oyun motoru modelleme effectler için programlar kullanılır haliyle bunlar maliyete girer ofisiniz varsa giderleri maliyete girer yediğiniz içtiğiniz maliyete girer 0 maliyetli bir oyun yapmak istiyorsanız 3ds max unity gibi programları önce sizin yazmanız gerekir ki okadar basit bir iş değil.

Uzak Diyarlar online
İstanbul Rally bu oyunlar daha çıkmamış ve bir başarısı şuanlık yoktur.
Civizilation of Ottoman dediğiniz oyun ise sadece reklam yaptırmakta ve daha bir icraatı görülememekte. Kader motoru dedikleri şeyide üreticekler ve görücez.
Geri kalan oyunlarda da grafikler muazzam olmasada üzerinde çok uğraşılmıştır 0 maliyetli olduğunu kendileri iddaa etmiyorlarken siz ediyorsunuz. Burada size yardımcı olunmaya çalışılıyor siz istediğiniz gibi anlıyorsunuz diyiceğim birşey yok bundan sonrada yazıcak birşeyde yok. Bu işlerin bukadar basit olmadığını bilen biliyor sizde yakında öğrenirsiniz.


- Hiç...
2012-01-09 16:47:35 Edit:2012-01-09 16:49:25
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Sen temelleri maliyete kadarsan
gge26Mehmet

Sen temelleri maliyete kadarsan olmaz


gge26
2012-01-09 17:11:23
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Ve modelcinin para alması
gge26Mehmet

Ve modelcinin para alması için (Oyunun satması için) iyi çalışması gerek herşey onun elinde grafik ?


gge26
2012-01-09 17:13:19
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
tamam ergin sana ücretsiz
kenokenanAvatar

tamam ergin sana ücretsiz yardımıcı olmaya çalışacağım. Ben 3d ile hobi olarak ilgileniyorum daha önce "the gurb" adında amatör oyun projesinde level tasarımcısı ve karakter animatörü olarak görev aldım. yardımcı olabileceğim herhangi bir konu varsa bana özelden ulaşabilirsiniz. kolay gelsin

çalışmalarımdan bazı örnekler:

http://vimeo.com/20037230


2012-01-09 23:59:06
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Ergin oyunu indirdim ve
kurtcobainYunus ERBAŞAvatar

Ergin oyunu indirdim ve oynadım.Sonra düşündüm ve karar verdim bunu yazmaya.
9 yaşımdan beri oyun sektörünün içerisindeyim.Programcı,grafiker gibi yüce makamlarda değil ama bir eleştirmen olarak uzun zamandır oyunlarla içli dışlıyım.Ve bu yaşıma kadar edindiğim tecrübeye dayanarak söylüyorum ki bir anda hemen oyun yaparsan kamyon çarpmışa dönersin.Özellikle sizin gibi kırılgan ve acemi gençler için oyun yapmak cesaret işi.Bir programcı-modeler-animatör gibi yeteneklerini oyunlarda göstermek istiyorsan öncelikle mod yapmalısın.Çünkü mod yapmak oyunu yapmakla eş anlamlı.Sadece tek fark hazır kaynak kodları üzerinde oynama yapıyorsun.Eğer sen dersen ki"Ben hazırcı olmak istemiyorum" o zaman yanlış düşünmüş olursun.Çünkü kaynak kodlarını da değiştirirken aynı yoldan geçiyorsun.Aynı sıkıntıları çekiyorsun.Gel sen benim tavsiyemi dinle ve mod yapımından başla.Gerçekten sen mod yaparken ki edindiğin tecrübeleri oyun yaparken elde edemzsin.Çünkü çalışan bir makinayı inceliyorsun ve daha da güzelleştirmeye çalışıyorsun ve eğer hata yaparsan çalışan modelden referans alıp tecrübe kazanıyorsun.Umarım anlatabilmişimdir.Bu tecrübeleri 0 dan yaparak çok zor edinirsin.Ama eğer sen ısrarla "herşeyi ben yapıcam " mantığında gitmek istiyorsan UDK yada Unity kullan.


2012-01-16 10:59:10
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
congelek@ süper yorum....
justseven7yılmaz sattıAvatar

congelek@ süper yorum....


Dizaynmerkez.com
2012-01-16 11:17:52
  • Offline
  • Erkek
  • http://www.dizaynmerkez.com
{islemler}

Kapalı

Bir yıldan uzun süre geçtiği için konu otomatik olarak kapatılmıştır !