TR3D Hakkında : Sohbet odası!

Sohbet odası!
GueroHasan Çimen

Merhaba,

Şimdiye kadar açılmamasının elbette nedeni vardır ancak ben yinede açılmasını rica etme amacıyla bu konuyu başlattım.Sohbet odasının herkese yardımı dokunmuştur herkes yeni insanlarla tanışmıştır faydası çok büyük benim açımdan o yüzden biran önce açılırsa güzel olur.

Kolay gelsin herkese.


www.sciencevfx.com
2011-08-09 11:21:58
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
chat
drekonNecmi DemirkeserAvatarDükkan sahibi

:) şimdi siteyi hızlandıracak bazı ayarlar yapıyorum. sohbet odasını daha fonksiyonel olarak açmak istiyorum. eski hali ile fazla iş görmüyordu. aceleye getirmeyelim ve üzerinde biraz düşünelim derim.


Neler Olabilir:


1- Galeride "ayın sanatçısı" seçilen kişiyi davet ederek ona editör başkanlığında soru sorma imkanı olabilir mi ?

2- Sohbet EMBED kodu ile farklı sitelere taşınabilmesi ile diğer 3D sitelerinde veya kişisel blog içinde sohbet etme imkanı. belki facebook etkelntisi olabilir. Buraya gelmeden farklı ortamlarda sohbet başlatmak güzel olabilirdi.

3- Eskiler bilir Mirc sisteminde isteyen oda açıp gruplar kurabiliyordu. odanın içeriğini ve kurallarını yönetici belirliyordu. belki gruplara özel oda düşünebiliriz. örnek: bir üye "Cinema4d hastaları" diye bir oda açtı diyelim. içinde kendi belirleyeceği bazı aktiviteler yürütebilir.


Game maker
2011-08-09 11:44:05
  • Offline
  • Erkek
  • http://www.gamikro.com
{islemler}
Kendi fikrim ;
Douaslan

Kendi fikrim ; Fonksyonel bir tasarım,genel içerik düzgünlüğü ve kullanılan figürlerin 3D sitesine yakışır olması.İnsanların genel olarak hitap edebilecekleri fakat ortalık çarşamba pazarına dönmemesi içide özel konuşma alanları olabilir.Online arkadaşlık oyunları var "imvu" gibi.Belirli bir karakter ve bu karakteri haraket ettirip konulabiliyorsun :) aynı o şekilde TR3D sitesinin üyeleri olarak karakter belirleyip kahvehane veya benzeri ortamlarda hem oyun oynamak hemde muhabbet etmek... nebilim :D Belirli bir yüklenti gerektirir fakat yüklemek istemeyenler için ise 2D bir görünüme geçip yönlendirilebilir.Sadece bir fikirdi.Daha basite indirgenmiş klasik sohbet kanalı yerine ilginç yapıya sahip,heryeri ayrı enteresanlıklarla dolu bir site fzlasıyla ilgi çekici olurdu.Neyse fikrimin değeri var ise uygulama baabında birşeyler olur elbet :))


2011-08-09 11:54:33
  • Offline
{islemler}
Necmi abi anlıyorum.Söyledikleriniz şeylerin
GueroHasan Çimen

Necmi abi anlıyorum.Söyledikleriniz şeylerin olması mükemmel olur.Extra şeyler olarakça benim düşüncem 3d camiyasından kişilerle iletişimi geliştirmek için olmalı.Eğlence olarak düşünürsek amaca ulaşamayabiliriz...


www.sciencevfx.com
2011-08-09 12:02:42
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Bence bu sohbet pek
ercan517

Bence bu sohbet pek işe yaramaz. Çünkü daha önce hatırlıyorum sohbet odasında kimse alınmasın ama " çoluk çocuk" toplanmış orda geyik muhabbeti yapıyordu.


2011-08-09 12:05:17
  • Offline
{islemler}
oyun
drekonNecmi DemirkeserAvatarDükkan sahibi

Oyun kısmı bana da fazla ütopik geldi. Uzmanlarla sohbet işini ayarlayabiliriz. kontrollü olacağı için uzman kişi de gereksiz yazışmalara girmemiş olur. eski hali ile aynen açmayı düşünmüyorum. üzerinde fikir yürütürseniz daha kullanışlı birşey yapalım.


Game maker
2011-08-09 12:06:14
  • Offline
  • Erkek
  • http://www.gamikro.com
{islemler}
O zaman bölümlere ayrılmış
Douaslan

O zaman bölümlere ayrılmış olması gerekir.Genel bölüm gibi yada sadece istek gönderilebilecek bölüm ( geyik muhabbetine mağruz kalmamak için ) İstek gönderirsin kabul eder konuşursun gibisinden.Yada genel e girer muhabbet eder.Özel birşey olmıcaksa kişisel ve genel olarak 2 ye ayrılı kolay kullanım ile herkez kafasına göre takılır.


2011-08-09 12:48:23
  • Offline
{islemler}
Sade ve hızlı olmasından
Ufuk şenufuk şenAvatar

Sade ve hızlı olmasından yanayım, hem tarayıcıyı kasmadan hemde hızlıca diğer arkadaşlar ilede özelden mesajlaşmak isterim.Facebook gibi offline olan birisine gönderi yazdığımda online olduğu zaman görmesini isterim.


http://www.ufuksen.com http://www.sketchupturkiye.com/
2011-08-09 14:23:17
  • Offline
  • Erkek
  • http://www.sketchupturkiye.com/
{islemler}
aslında geyik muhabbeti yapılabilir
melkor_Erkan YILDIRIMAvatar

aslında geyik muhabbeti yapılabilir pek çok güzel düşünce geyikle başlamış şekillenmiştir.

asıl önemli olan işte geyik ilen 3d sohbetlerinin karışmaması buda grup üyelikleri ile olabilir.


MODO, rhino
2011-08-09 15:07:07
  • Offline
  • Erkek
{islemler}

Kapalı

Bir yıldan uzun süre geçtiği için konu otomatik olarak kapatılmıştır !