TR3D Hakkında : Site Kuralları

Site Kuralları
drekonNecmi DemirkeserAvatarDükkan sahibi

Web sayfamızın kurallarını tekrar hatırlatmakta yarar var.

--------------------------
TR3D sitesi "karşılıksız bilgi paylaşımı" prensibini benimsemiş büyük bir ortamdır. Bu sebeple birçok ülkeden ve farklı tabakadan insanı konuk etmektedir. Üye olarak sizden istediğimiz birinci şart insanlara saygılı olmanızdır. mesajlarında saygılı olan ve insanlarla iyi geçinen herkes misafirimizdir. sizlere hizmet etmekten onur duyarız.

Sitenin her bölümünde yazışma kuralları aynı olup sohbet ve özel mesajla yazdığınız iletiler dahil sizin sorumluluğunuzdadır. Mesajlarınızdan rahatsız olan şahıslar olması durumunda veya yönetim tarafından eklediğiniz içeriğin sakıncalı bulunması durumunda mesajınız silinip uyarı verilir, üyenin aynı tavrı devam ettirmesi cezanın artması ve üyeliğinin kapatılması ile devam eder. mesajların hepsi aşağıda yazılı olmayabilir. fakat buradakiler genel çerçeveyi anlamanız için yeterlidir.

----------------------------
- Kişisel hakaret ve aşağılama kesinlikle yasaktır
- Siyasi konuşmalar ve tartışma yasaktır
- Dini propagandalar ve tartışmalar yasaktır.
- Korsan paylaşım, crack, warez, serial yasaktır.
- Futbol takımları hakkında rencide edici yazılar yasaktır
- Siyasi ve dini semboller avatar yapılamaz
- Terör örgütlerinin propagandası yasaktır
- Yetişkinlere yönelik sakıncalı içerik yasaktır. (çıplak resimler uygun kategoriye yollanmalıdır)
- Her türlü küfürlü mesaj yasaktır. özellikle şahıslara karşı direkt yapılan küfürler ağır şekilde cezalandırılır.
- Yöneticilerin uyarısına karşı kaba şekilde karşılık verenler başka sebep aranmaksızı cezalandırılır


Game maker
2011-07-28 17:13:14
  • Offline
  • Erkek
  • http://www.gamikro.com
{islemler}
Galeri Kuralları
drekonNecmi DemirkeserAvatarDükkan sahibi

TR3D sitesine üye olan herkes resim yollayabilir. resim yollama aşamasında aşağıdaki kurallara uymak şatıyla her çalışmanın sergilenme hakkı vardır.

Ön şart: Çalışmaya düzgün isim verin: dikkat ettiğimiz en önemli kural budur. Eski galerimizde yüzlerce "mutfak" ve "salon" vardı. Eğer sizin işinizin diğerlerinden bir farkı olacaksa bunu öncelikle düzgün bir isimle sağlamalısınız. Kendi isminizi çalışma adı olarak yazmayın. çalışma 1, 2 ,3 şeklinde sıralı isim yazmayın.


Yanlış: "deneme yapıyorum 2" , "canım sıkıldı çizdim", "acil yorum lütfen" ,"vesikalık resmim"

Doğru: "Ankara mutfak renderi" ,"Genç odası tasarımı (Zeki mimarlık)" ," Deniz ve Adam" ,"Kale mimarlık iç mekan renderleri II"

Aynı çalışmanın farklı açılarını tekrar yollamayın. aynı çalışma hakkında birkaç farklı resim koymak istiyorsanız ek resim kısmına koyunuz.

WIP
Galeriye eksik çalışmaları yollamayın. Eksik çalışmalar için WIP kategorisi açılmıştır. çalışmanız hakkında değişiklik yaptıkça ek resim kısmından aşama aşama yenilerini koyabilirsiniz.


NEDEN 30 Kelime DETAY İSTENİYOR

30 kelime takribnen üç-dört cümleye karşılık gelir.

Galeri bir resim arşivi değildir. çalışmalarınızı yükleyeceğiniz boş bir alan istiyorsanız orası TR3D olmayacak (Tinypic, imageshack,picoodle siteleri işinize yarayabilir).

Çalışmanıza günlerce uğraşıp emek veriyorsanız birkaç dakika ayırıp detay yazmalısınız. böylece insanlar çalışmanız hakkında bilgi edindiği için kapsamlı yorum yapabilir. Siz 30 kelime yazamıyorsanız onların da 10 kelime yorum yapmasını beklemeyin. ve çalışmanız hakkında üç cümle yazacak kadar önemsiz görüyorsanız lütfen sitemize eklemeyin.


Sınır yok: resim kapasitesi ile ilgili bir sınır olmamakla birlikte günlük resim yollama sınırı 3 resim olarak belirlenmiştir. Bazı günler yaklaşık 50 resim yollandığını düşünürseniz bu durumda ziyaretçilerin resimleri dolaşması ve sizin çalışmanızı dikkate alması için bu sınır size de faydalı olacaktır. unutulmamalıdır ki galerimiz yeni ve kaliteli işleri ön plana çekecek şekilde tasarlanmıştır. Eski ve yetersiz çalışmaları kendi kalitenizi göstermesi açısından yollamamanızı tavsiye ederiz.

Telif Hakkı: Resmi yollayan kişi telif haklarından da sorumludur. çalıntı resimler ve alıntı yapma durumlarında TR3D sitesi hiçbir sorumluluk kabul etmez. Fakat durumun çözülmesi için elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışır. Telif hakları başkasına ait olduğu kanıtlanan resmi yollayan kişinin tüm resimleri silinir ve üyeliği yasaklanır.

Resmim neden silindi ?:
- Forum kurallarına aykırı olan resimler silinir.
- düzgün başlık yazılmayan resimler önce uyarılır, tekrarında silinir
- resmin üzerinde watermark tabir edilen kabartmalar olamaz. telefon veya email yazılamaz. gerekiyorsa resmin dibinde ince bir bant ile web sayfası adresi yazılır.


Game maker
2011-07-28 17:25:44
  • Offline
  • Erkek
  • http://www.gamikro.com
{islemler}
3d forum yada sitelerin
Ufuk şenufuk şenAvatar

3d forum yada sitelerin tanıtımının yapıldığı bir bölüm düşünüyormusun hocam ?


http://www.ufuksen.com http://www.sketchupturkiye.com/
2011-11-28 00:04:41
  • Offline
  • Erkek
  • http://www.sketchupturkiye.com/
{islemler}

Kapalı

Bir yıldan uzun süre geçtiği için konu otomatik olarak kapatılmıştır !