TR3D Hakkında : Galeri ? Acilen

3d ilgili bütün sitelerin
pencilBer.KARAAvatar

3d ilgili bütün sitelerin aşağı yukarı oylama sistemi 1-10 arası yıldız sistemidir.Çalışmaların başarılarıda bu şekilde belirlenir.Bu sistemde buraya uygulanırsa bence çok iyi olur.
Siteye her girdiğimde aktif üye sayısına bakardım.60 üyeyi zor geçti zaman zaman 70 e çıktı öyle binlerce üye falan yok arkadaşlar.bir avuç 3 d meraklısının ve kullanıcısının girdiği bir site.Aktif üye nasıl fazlalaştırılır onu konuşmak lazım.Bence aktif üye olmayan ders linklerine girememeli.sadece görsel olan yerlere girebilmeli.Güzel 3d proğramı kullanmak güzel görseller çıkarmak usta olmak,o bilgileri paylaşmadıktan sonra kendisini ilgilendirir.Galeriye ders ekleyenler bilgilerini paylaşanlar bonus kazanmalı.ve o bonuslar yıldız olarak kendilerine verilmeli.Burası Türkiyenin en güzel 3d sitesi
arkadaşlar.Bu eski üye yeni üye ayrımcılığı kalkmalı.Galeriye shop açılabilir.Üyeler modellerini satışa sunabilir.bu galeriye yeni bir ivme kazandırır.arkadaşımızında dediği gibi yine en güzel ve en fazla yorumlar bu sitede yapılıyor.Yorumların az olması aktif üyenin azlığı ile ilgilidir.Bence site aktif haldeyken necmi hoca bu formu açmalıydı.Sitenin aniden kapatılması
ve açılmasınında bu kadar uzun sürmesi hiç iyi olmadı.Üyelerin çoğu başka 3d sitelerine kaydı.benim söyliyeceklerim bu kadar. iyi günler dilerim.


2011-07-21 18:03:03 Edit:2011-07-21 18:13:35
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
pencil arkadaşım dediklerine katılıyorum.Hepsine
compleYusuf ARUKAvatar

pencil arkadaşım dediklerine katılıyorum.Hepsine olmasada yinede çoğunlukla aynı fikirdeyiz.


Sitenin aniden kapatılması,ve açılışının geç sürmesi üyelerin diğer sitelere yönlenmesine sebep olmuştur.Yani aniden derken şahsen benim haberim yoktu.Sanırım geri gelmeleri biraz zaman alacaktır.Ve geldiklerinde gördükleri büyük değişim ile siteden tamamiyle soğuyabilirler.Tabii bunu sen ben okadar bilemeyiz.Yönetimdekiler daha iyi tespit ederler.

Ben ilk tr3d´ye kayıt oldum.Ondan sonrada diğerlerine kayıt olmama gerek kalmadı zaten.O yüzden diğer 3d siteleri bu işi nasıl yürütür bilemem.


Ama ben de şöyle bir örnek verebilirim.İmdb´de bile oylamalar 1-10 arası veriliyor.Ve o puanlama film gerçek puanı sayılıyor.Yani resmi bir oylama olmasa bile,o filmin puanı o sayılıyor.Ve tüm film siteleri filmi tanıtırken o puanı gösteriyorlar.Yani benim bildiğim kadarıyla öyle...


İt is only Business...
2011-07-21 20:28:27
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
pencil < Sana hak
drekonNecmi DemirkeserAvatarDükkan sahibi

pencil < Sana hak veriyorum, ama keşke üyelerin kayacağı başka bir Türkçe 3D sitesi olsaydı.

Zaten esas amacımız daha çok insan çekmek değil. biz kalitemizi koruduktan sonra insanlar doğal olarak geliyor. şimdi düşündüğümüz tek konu kaliteyi yükseltmek. bu konuda da görüldüğü gibi : kapsamlı çalışıyoruz.

yorumlar için teşekkürler.


Game maker
2011-07-22 12:22:21
  • Offline
  • Erkek
  • http://www.gamikro.com
{islemler}
Merhaba, uzun zamandır siteye
asiaesTunç GANAvatar

Merhaba, uzun zamandır siteye girmemiştim. değişikler yapılmış bu güzel lakin galerimdeki bütün çalışmalar kaldırılmış. sebebini öğrenmekten ziyade tekrar ne vakit çalışmalarımı galerime ekleyeceksiniz bunun cevabını rica ediyorum..


Bir düşü, realize etmektir işim!
2012-01-07 16:45:57
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
site baştan sona yenilendi
meto007metin karakayaAvatar

site baştan sona yenilendi bu yüzden herkesin çalışmalarıda silinmiş oldu
tekrar eklemene tavsiye ederim


Gülersen Herkes Seninle Güler.. Ağlarsan, Tek Başına Ağlarsın...
2012-01-07 18:46:09
  • Offline
  • Erkek
  • http://metokarakaya007.wix.com/metin-design
{islemler}

Kapalı

Bir yıldan uzun süre geçtiği için konu otomatik olarak kapatılmıştır !