Oyun Yapımı : OrangeBall Android de Çıktı!

Öner bey, oyun çok

Öner bey, oyun çok güzel tebrik ederim. 2d ile harika bir başlangıç yapmışsınız. yalnız oyununuzu daha fazla kitleye duyurmak için(türkler bir yere kadar, global düşünmek lazım:) youtube, twitter, tumblr, facebookta çeşitli gruplara üye olarak tanıtmanız lazım. ben çok beğendim levellerde zorlayıcı, müzikleri, grafikleri ve oyunun temiz bir şekilde kodlanması tam bir profesyonel ekip işi.

ileriki sürümlerde belki bazı bölümlerde checkpoint koyabilirsiniz, çünkü bazı engelleri geçerken sıfırdan başlamak bi noktadan sonra sinirlendiriyor:D reklam çok çıkıyor, garanti, iş bankası, turkish airlines:D bunları sizmi koyuyorsunuz yoksa google`lın verdiği bir script kodundan mı çalışıyor?

unity mobil oyun yapmaya istekli arkadaşlara tecrübelerinize dayanarak tavsiyeleriniz varmı? birde merak ettiğim oyunun konsepti, grafikler, animasyon, kodlaması vs. nekadar sürede bitirdiniz? programın kodlamasını ekiptenmi yoksa dışardan birisiylemi anlaştınız?

çok soru sordum farkındayım ama elimdeki projeleri bitirir bitirmez bende bir mobil oyun yapmak istiyorum. kaç zamandır aklımda ama bir türlü başlangıç yapamadım. cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.


2014-10-12 09:22:50
  • Offline
  • Erkek
  • http://www.google.com
{islemler}
Türker, Ogan, Eray, Hasan
onivogamesonivo gamesAvatar

Türker, Ogan, Eray, Hasan ve Zafer öncelikle teşekürler güzel yorumlarınız için.

Hasan dediğinde haklı olabilirsin fakat bizde oyun içerisinde olan banner reklamların hem oyuna olan algıyı bozacağı, hemde oyunun görsel kalitesine zarar vereceğini düşündüğümüzden dolayı eklemedik. Bunun yerine tam ekran reklam eklemeyi uygun gördük.

Zafer değerlendirmelerin için çok teşekkürler, facebook gruplarında, twitter sayfamızda ve diğer sosyal medya araçlarında tanıtımlarımızı yapmaya devam ediyoruz. Bizde zaten global düşünerek oyunu bütünüyle ingilizce tasarladık. Reklamları otomatik google`ın scripti sayesinde google kendi seçip çıkartıyor. Sanırım oyunun aldığı ratinge göre çıkan reklamın kalitesi de doğru orantılı olarak değişiyor. Ama tam emin değilim bundan. Oyunu toplam 8 ayda bitirdik. Programın yazılımını ekip arkadaşlarımızdan Süleyman Yasir Kula yaptı.

Teşekkürler ve iyi oyunlar :)


https://play.google.com/store/apps/developer?id=Onivo+Games
2014-10-17 16:33:59 Edit:2014-10-17 16:34:11
  • Offline
  • Erkek
{islemler}

Kapalı

Bir yıldan uzun süre geçtiği için konu otomatik olarak kapatılmıştır !