Genel Konular : Yinede Günah olur mu ?

neden yukarda ?
yazruzgazriEmir Yıldız

neden yukarda ?


2017-09-16 00:18:51
  • Offline
  • Erkek
Para insanoğlunun ürettiği sanal
Seke

Para insanoğlunun ürettiği sanal bir kavram olduğundan ve kazanç oranları da her ülkede aynı olmadığından üstelik satışta olmayan bir ürünün satın alınamayacağı için günah oranın yüzde 70 oranında düşer.? Maxin yada diğer programların ücreti ederimi? Olabilir belkide bu senin kazancina görede değerlendirilebilir?Bazıları milyonlar kazanırken bazıları binler kazanır.Bu durumda fiyatlandırma politikası ile ilgili günah ureticinindir.Öğrenci versiyonu gibi bir kolaylık var kullanmamak garip olur.


2017-09-16 20:12:24
  • Offline
Ucuza İş Yapmayın
zeroerr0rHalit Harun GemalmazAvatar

Arkadaşlar ben 5 yıl hobi olarak bu işle uğraştım. 1 yıldır da para kazanıyorum. Öncelikle piyasada gözlemlediğim kadarıyla 3D işleri çok ucuza gidiyor. Atıyorum bir siteye ait mimari görselleştirme fiyatları 200 liralara düşmüşken siz biz istediğimiz kadar uğraşalım yazılım Lisansı alamayız. Arkadaş şartlardan falan dem vurmuş. Şartları değiştirmek bizim elimizde biraz da.

Benim kullanmadığım program kalmadı. En azından çözüm üretme açısından sıkıştığımda istediğim programı kullanabiliyorum.

Blender`a yönelmek tabiki bir çözüm fakat büyük sahnelerle Max`de v.s çalışan birisi Blender`da çok zorlanacaktır.

Günah mı? Sorusuna gelirsek. Kesinlikle hiç şüphen olmasın ki günah kardeşim.

Eğer para kazanıyorsanız kazandığınız paranın bir kısmını hesapalarınızda rezerv ederek bu programları bir müddet sonra satın alabilirsiniz.


öğrenmek ve öğretmek kutsaldır.
2017-09-19 10:32:58 Edit:2017-09-19 10:33:48
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!