Genel Konular : Sitede bulunan derslerin düzenlenmesi hakkında yönetimden rica...

Sitede bulunan derslerin düzenlenmesi hakkında yönetimden rica...
icemanCüneyt GüldamlasıAvatar

Site yönetiminden ricamdır.

Sitede yönetimin ve kullanıcıların hazırladıkları derslerin karışık şekilde bulunduğunu ve ders arayan bir forum üyesinin 100`lerce ders arasından arama yapmasının zor olduğunu gördüm.

Dersler kısmında bir filtreleme veya alt gruplandırmalar yapılması durumunda, tüm forum üyesi dostlarımın ve forum dışından forumu izleyen misafirlerin daha çok faydalanabileceğini düşünmekteyim.

Örneğin 3dsmax dersler bölümünde; modelleme, ışık, render, material, karma, diğer vs. gibi bölümler açılarak daha faydalı bir ders bölümü oluşturulmuş olacaktır.

Yine filtreleme yaparak dersin hangi tarihte eklendiğinin, kaç kez izlendiğinin, popüler ders videolarının hangileri olduğunun belirtilmeside çok önemli.

Yönetimdeki dostlarımdan saygılarımla ricamdır.

İyi günler.


tiridici aysmen
2014-11-28 10:35:47
  • Offline
  • Erkek
evet
drekonNecmi DemirkeserAvatar

bence de çok mantıklı, biri buna bakmalı. smiley 7 işin şakası tabii, sitede toptan bir yenilik ve temizlik gerekiyor, mobil destek gerekiyor. şu an ben çok meşgulüm maalesef, yönetici ve görevli bulmak sıkıntı. site tasarımı yap dediklerim bir ana sayfa yapınca iş bitti sanıyor. mesela böyle bir tasarım yapan arkadaş "ana sayfayı ben yaptım, bunu referans alıp gerisini yapabilirsiniz" demişti. sadece küçük bir örnek... iş ilanları için de çok uzun soluklu plan yaptık ama harcadığım zaman yanıma kar kaldı. görev yapma sırası kendine gelince herkes bir kenara kaçıyor.

Kendi projelerimi biraz daha şekillendirdikten sonra 3d oyun kısmında daha ciddi şeyler yapacağız. şimdilik bir süre daha böyle kalacak.


Game maker
2014-11-28 11:30:26
  • Offline
  • Erkek
Sayın Tükkan sahibisi; :)
icemanCüneyt GüldamlasıAvatar

Sayın Tükkan sahibisi; :)

 

İlginiz için teşekkürler ederim. Umarım önerimi hayata geçirmeye vaktiniz olur. İyi çalışmalar dilerim.

 

 

 

Not: Bu arada imzana bayıldım.


tiridici aysmen
2014-11-28 13:47:41
  • Offline
  • Erkek
çeşitli sistemlerin entegre edilebildiği
fallofaherocan birinciAvatar

çeşitli sistemlerin entegre edilebildiği hazır sistemler daha uygun ve pratik olabilir. mesela ipb gibi bir sistem kurulursa pek çok sorunu otomatikman çözecektir diye düşünüyorum. "bizde lisans parası verip hazır sistem yapmayı biliyoruz" derseniz yanlış anlaşılmasın sadece bir alternatif önermek istedim. atladığım konular varsa kusuruma bakmayın. ve ayrıca mesajım bulunsun ipb ya da alternatifi herhangi php bir sistem kurmayı düşünürseniz istediğiniz konuda elimden geldiğince yardımcı olurum.


2014-11-28 15:16:39
  • Offline
  • Erkek
Devlet işleri gibi fikir
halkaFurkan YILMAZ

Devlet işleri gibi fikir çok aslında


:)


www.furkanyz.com
2014-11-28 20:11:15
  • Offline
  • Erkek
Benim galeride neden az
eydiHatice BayramogluAvatar

Benim galeride neden az önce eklediğim çalışmlarım görünmüyor anlamadım......


www.3d2dizayn.com
2014-12-02 18:25:58
  • Offline
  • Bayan

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!