Genel Konular : Dimension Market 1.0 Kendi Yazdığım Uygulamam

Dimension Market 1.0 Kendi Yazdığım Uygulamam
emrahgeredeemrah gerede

https://play.google.com/store/apps/details?id=dimensionmarket.mahkum.com.dimensionmarket

:) çok uzun bir aradan sonra herkese kocaman içten bir merhaba.

Konu başlığımdaki "dimension market 1.0", android yüklü cep telefonları veya tabletler için yazmış olduğum bir uygulama.

Uygulamayı,turbosquid, 3d ocean gibi tanınmış market sitelerine devamlı giriş yapmak ve hesaplarımı kolaylıkla kısa yoldan kontrol etmek için kendim yazdım. Uygulamayı yüklediğinizde bunlar gibi tanınmış market sitelerinin yanında daha önce duymadığınız bir çok sitede karşınıza gelmektedir. Uygulama içinde bir üyelik sistemi mevcuttur. Üye olduğunuz takdirde bu marketlerden en çok kullandıklarınızı favoriler sekmesine ekleyebilirsiniz.

Dimension market yalnızca 3d market kullanıcılarına hitap etmemektedir. Istock gibi bir çok fotoğraf sitesine, Unity3d`nin asset store`una , oyun geliştiriciler için google play developer consoluna , uygulama geliştiriciler için admob ve startapp gibi reklam firma sitelerine ve paypal gibi paranızı kontrol edeceğiniz bir siteye de uygulamamdan kısa yoldan erişebilirsiniz.

Uygulama içine ayrıca bir de bir ziyaretçi defteri entegre ettim. Buradan ister eklemem için yeni market siteleri önerebilir isterseniz marketler hakkında yorumlar yazabilirsiniz. Böylece herkesin kullanabileceği geniş bir market havuzumuz olur.

Uygulamanın boyutu çok düşüktür. Bir kere yüklersiniz marketler güncellense yenileri eklense bile cihazınızdaki uygulamada güncelleme olmaz. Ana değişiklikler oldukça güncelleme olur.

Uygulamam ücretsizdir lakin reklam barındırır.

Uygulama halen kendini geliştirmeye güncellemeye devam etmektedir. Sizlerinde önerileriniz veya sorularınız varsa buradan veya uygulama içindeki ziyaretçi defterinden cevaplamaya çalışırım.

Kısacası uygulamamı aşağıdaki linkten yükleyin, hesaplarınızı daha kolay kontrol edin.

https://play.google.com/store/apps/details?id=dimensionmarket.mahkum.com.dimensionmarket

Oy verirsenizde hayır demem :)


2015-03-03 09:27:24 Edit:2015-03-03 10:29:17
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!