3ds Max : Yeni Başlayanlara Tavsiyeler

ben senden yana olduğumu
DreaMaledrm by gg©Avatar

ben senden yana olduğumu gösteren  bi mesaj yazdım, kötü bi şey yazmadım
ve aynı sitede oluşumuz samimiyetin bir göstergesi olabilir smiley 1


kızılcıklar oolduuuu mu, stacklere doolduuu mu vaay!
2011-09-18 17:48:32
  • Offline
  • Erkek
hmmmmmm
kravzer

bende onu sormak istedim yapılamaz mı ve neden bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa daha iyi olur en azından yanlış öğrenmemiz oluruz


2011-09-18 23:41:47
  • Offline
kravzer kardeşim, güzel, bişeyleri
dream_designerAhmet KABAKBAŞAvatar

kravzer kardeşim, güzel, bişeyleri merak etmişsin ama bu soruyu sorduğuna göre max`te uzuuun uzuun saatler, aylar, yıllar geçirmen gerektiği kanaatindeyim..

Bir de ilk gördüğün konunun altına da alakasız birşeylerle gelmesen, konunun başını bi okusan, ben bunu yazıyorum ama bu adamlar neyden konuşuyolardı acaba desen.. Daha iyi olmaz mı sanki??

Bak "yeni başlayanlara tavsiyeler" diye bi konudan konuşuyor insanlar, bi oku istersen, sonra bi araştırma yaparsın, baktın bulamadın istediğin bilgiyi o zaman güzel bir dille sorarsın..


21 Volts Creative
2011-09-19 00:15:56
  • Offline
  • Erkek
--bende onu sormak istedim
keyframeKey FrameAvatar

--bende onu sormak istedim yapılamaz mı ve neden bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa daha iyi olur en azından yanlış öğrenmemiz oluruz--

Kravzer, www.google.com adresini biliyormusunuz ? Bu adres bir arama motorudur. www.tr3d.com adresine girebiliyorsanız, pekala o adrese de girip "3ds max`in (kullanıldığı) filmler" yazıp çıkan sonuçlardan istediğiniz bilgiye erişebilirsiniz. Counter Strike oynayan ortaokul öğrencisine sorsanız, size 3ds max`in neler yapabileceğini az ya da çok söyler. Sizin amacınız üzüm yemek değil, bağcıyla kafa yapmak. Bilgisi olan arkadaşlar cevaplasın demişiniz ya, bizde susamışı suya kandıracak kadar bilgi mevcut, ama bilgi almak isteyene, çabalayana, herkese değil. Siz ve sizin gibilerin saçma soruları yüzünden uğramaz olmuştuk siteye. Tekrar gireyim dedim, keşke demeseymişim. Çünkü gittikçe seviye düşüyor maalesef TR3D`de.

kravzer_5454@hotmail.com Bu adresten Kravzer`e ulaşabilirsiniz arkadaşlar...


invisible
2011-09-19 21:05:14
  • Offline
  • Erkek
sakın ola!
akercikpossibleAvatar

arkadaşlar kaliteyi sürdürmek sizin gibi ustaların elinde, saçma soru ve görüşlere kulak asmayın, ben bir acemi olarak dikkate değer olanla olmayanı ayırıyorum, bilgilerinize ihtiyacı olan insanlar var..
bilgi paylaşıldıkça büyür
paylaşımlarınız için minnettarız


"İyilik yapma işini yap, beni soracak olursan hem iş hem iyilik yapıyorum:))"
2011-09-20 20:56:57
  • Offline
  • Erkek
çok haklı
omerenes

çok haklısın. ben de bir acemi olarak ve siteye üyeliğimi yeni yapmışken yapmamam gerekenleri öğrenmem çok iyi oldu. teşekkür ederim bu yararlı bilgilendirme için.


2011-11-09 22:16:25
  • Offline
Ben de henüz 1
wowninjaaGökhan KaragözAvatar

Ben de henüz 1 hafta bile olmadan önce başladım 3D Studio Max`a. Zaten bu yazılanların bir çoğu tümsel olarak forum kurallarına giriyor. Fakat biz Türk milleti olarak Türkçe`mizi kaybetmek için ne yazık ki elimizden gelen her türlü felaketi özenle gösteriyoruz.
tr3d forumunun bana yardımcı olacağına eminim, ve bu çerçevedeki kurallara uyacağımı da seve seve dile getiririm.. Kolay gelsin.


2011-11-24 19:49:32
  • Offline
  • Erkek
seviyeyi korumak adına paylaşılmış
tarregaaziz mıstıkAvatar

seviyeyi korumak adına paylaşılmış harika bir yazı.. emeğinize sağlık.. artık anasayfada dikkat çeken bir yere ``uyarı`` altında yayınlansa ne güzel olur...


http://azizmistik.tumblr.com/
2011-11-28 19:56:48
  • Offline
  • Erkek
Arkadaşlar başlığa bakın
TalikaOkan EyüpAvatar

Arkadaşlar başlığa bakın içeriğe bakın lütfen gereksiz ve alakasız şeyler yazıp kirletmeyin! Forumda nasıl başlıyıcağınız, kendinizi nasıl geliştirebileceğiniz konusunda birçok konu mevcut. Alper beyin yazdıklarını okumamışsınız yada anlamamışsınız ki burada hala şunu soruyorsunuz.

Yazdığını yazı için kutluyorum harcadığın vakite, eline, emeğine sağlık. Bundan sonrası artık anlayana...


- Hiç...
2012-01-15 17:14:20
  • Offline
  • Erkek
yıllardır süre gelen bir
huzeyfecoskunhuzeyfe coşkunAvatar

yıllardır süre gelen bir olaya yıllardır süre gelen yanıtlar , bırakın arayan arasın soran sorsun sitede bol bol yer var bunlar için , beğendiğiniz başlıklara bakın , beğenmediklerinize bakmayın yani çok dert etmeye gerek yok böyle şeyleri


every single thing can make sense
2012-01-15 22:23:49
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!