3ds Max : Unity 3D ile yaptığımız oyun için gönüllü çalışıcak animatör aranır

Serkan Bey sorunumuz ortak
ricopasaaHalil TaşAvatar

Serkan Bey sorunumuz ortak ancak bakış açılarımız farklı.Türkiye`de daha önce teknoloji için hiç bir adım atılmadığından dolayı şu an bu tarz sıkıntılar ortada.Ancak yeni bir atılım söz konusu.Dediğiniz gibi üniversitelerden yüzlerce öğrenci mezun olacak.Devlet desteiğinin bu tarz işlere desteği çok büyük olmalı kabul ediyorum.Ancak gelişim çağında olan bir ülkede sürekli bizden bir şey olmaz demek baştan kaybetmektir.Sizin bu düşüncenizi genç bir arkadaşın görmesi bu yapacağı meslekten soğutur.Yani biz burdan boşuna konuşmuş oluruz.Oyun firmaları az Türkiye`de evet ama nedeni yeterli destek alamadıklarımı yaptıklarını pazarlayamadıklarından mı?Türkiye`de kaç tane pc veya ps kullanıcısı orjinal oyun alıpta oynuyor ? İlk önce tüketim tarafından düzelmemiz gerek.
Bu kadar öğrencinin Türkiye`de yeni bir piyasa oluşturacağını göz ardı etmemek gerek.İnşallah bi 3-5 sene sonra tekrar istatikleri burdan paylaşabiliriz :)


2016-07-10 16:04:27 Edit:2016-07-10 16:05:31
  • Offline
  • Erkek
Serkan değil Serdar :).Katılıyorum
Seke

Serkan değil Serdar :).Katılıyorum devlet desteği lazım yatırım lazım vs vs.Ancak ülke olarak oyun ve eğlence sektorune yatırım yapmaya korkan bir milletiz.Bu yüzden insanların kafa yapısının değişmesi lazım.Firma sahibi olabilecek kisilerin de bizden bir önceki nesil olduğundan bu işlere sıcak bakmaları imkansız.Amerika bu sektörden her sene milyarlar kazanırken bizim kazancimiz ayçiçek tarlasında bir avuç çekirdek.Mevzu orijinal oyun almak değil tek ödeme yöntemi pc oyunu satın almak değil zaten.Ancak gerçekleri görmek gerek bir yandan gelişirken bir yandan geriliyoruz.Ülke şu an bana göre afganistandan hallice.Ben çok negatif konuştum evet aslında dahada negatif bence durum.Madem bu bölüme gönül veren insanlar var yurtdışına gidin demem onlara iyilik yapmak olur.Gerçek gerçektir bizim pozitif yada negatif bakış açımıza göre değişmez.


2016-07-10 16:40:36
  • Offline
seke benimde gördğüm gercekleri
mikayil

seke benimde gördğüm gercekleri söylüyor gerceğe hangi acıdan bakrsanda bak gercek gercektir.


2016-07-10 17:42:44
  • Offline
gerçeeek
drekonNecmi DemirkeserAvatar

Candy-Crush oyun içi reklam göstermez, oyunu para ile satmaz. firma 10$ kazanmak peşinde değildir. Oyun ücretsizdir. Fakat zor Leveli geçmek için 0.9  dolar veren herkese joker şekerler verir.

Candy-crush dünyada en çok oynanan oyunlardan biri. yatırım yapan veya oyun üreticilerin önemsemediği gerçek bu, 1 kişi 100$ vereceğine, 1000 kişi 0.5$ vermesi daha faydalı.

Kendi toplumunuzu eleştirmeden önce bu ince noktaları görmeyi deneyin.

smiley 46


Game maker
2016-07-11 12:08:42
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!