3ds Max : Unity 3D ile yaptığımız oyun için gönüllü çalışıcak animatör aranır

Ayrıca ülkede paypal vs
Seke

Ayrıca ülkede paypal vs bir şeylerin olması ülkeden değil şirketlerden kaynaklanıyor :)

Ne alaka şirket? Sadece paypalmı yok bu ülkede sence.Eskiden youtube bile para göndermiyordu bu ülkeye.Paypalın olmama sebebi vergi.

Neden her şeyde kendi ülkemizi yerden yere vuruyoruz anlaşılabilir gibi değil.Memnun değilsek işimizde süpersek Türkiye`de durmanın anlamı yok.

Cumleni tekrar okusana.Kendi ülkemizi demişsin :) Galiba göçmen vatandaşlık daha cazip sana göre bir iki sene orda duralım birkaç sene şurada 3 te burda.Diyelimki ben evli ve çocuklu bir insanım yurtdışına çıkmak kolaymı hiç yurtdışına  çıktın mı? Firmaların çoğu ilk olarak konuma bakar yurtdışından birini getirmekle uğraşmak istemez çünkü pasaport vize çalışma izni taşınma yerleşim vs vs uzun iş.


Ayrıca Türkiyede önemli firmalar var.O kadar kötümser konuşuyorsunuz ki sanki hiç bir şey olmuyor.Son 5 yıldır aktif olarak gelişen bir sektör var.Merdivenleri 10 ar basamak çıkabiliyormusunuz ? Her şeyin zamanı var.

Evet kardeşim var.Eğer başımızı futboldan ve inşaat tan kaldirabilirsek 100 veya 200 sene sonra hollywood tadında filmler ve oyunlar yapabiliriz.


Artık muahalefet olarak değil bu ülkede neler yapılır diye konsantre olmaya bakın.Sadece forumlarda sohbet olarak kalır bu muhalefetler.

Muhalefet ne demek? Ikimizin muhalefet sözcüğü ne bakışımız farklı sanırım.Ben kimseye muhalefet olmadım ayrıca bu sözden nefret ederim.


2016-07-08 07:40:43
  • Offline
seke cevap cok iyi üzerine cevap yazamadim :D
mikayil

seke cevap cok iyi eline sağlik okuyunca ben cevap yazmaktan vazgectim :D


2016-07-08 08:33:31 Edit:2016-07-08 08:38:02
  • Offline
evet arkadaşlar gelişen bilimi
fallofaherocan birinciAvatar

evet arkadaşlar gelişen bilimi neden göz ardı ediyorsunuz tübitak projelerimiz bile yeter orada ne temeller atılıyor bir kısmı oyun olarak da geri dönecek ama iyi şeyleri görmek istemiyorsunuz sanırım :)


2016-07-08 08:55:28
  • Offline
  • Erkek
Valla tubitakla ilgili hatırladığım
Seke

Valla tubitakla ilgili hatırladığım son gelişme bir abla ışıklı ekmek dolabı yapmıştı ona destek verdiler.Birde haberlere bir çocuk çıkmıştı iron manin 3d modelini çalmış kaplamayı değiştirip polise askere şöyle bir zırh yapalım demişti ama onun tubitakla alakası varmiydi emin değilim.Ülkemizde toplasan 5 i geçmez sağlam oyun firması.Bunlarda da çalışan sayısı en fazla 200 kişi toplam.Universitelerde oyun yapımı ile ilgili bölümler yeni yeni açılıyor.Bu kişiler mezun olunca yurtdışına çıkmak zorunda bilg müh.Programcilik 3d animasyon grafik vs bölümler de okuyan ve bu işi yapmak isteyen insanlar mezun olduğunda gorecekki bu ülkede kalırlarsa ya iç mekan yada dış mekan yapmak zorundalar.Bu yüzden bu işi yapmak isteyenler şimdiden bunu göze alsınlar yada yurtdışına çıkmak zorunda olduğunu bilsinler.


2016-07-08 12:20:56
  • Offline
Son 1 senenin yapılan
Seke

Son 1 senenin yapılan türk filmlerine bakın yüzde 90 cin filmi.Ülkede sanat bitti terör var sadece cirpinmaya çalışan ve bu işi severek yapan insanlar var o kadar.


2016-07-08 12:33:25
  • Offline
Yine iyi şeyler hatırlıyorsunuz
fallofaherocan birinciAvatar

Yine iyi şeyler hatırlıyorsunuz ben küfür edilen kavanoz gördüm bide ciddi ciddi bunlara benzer android oyunlari haberi vardı saka gibi


2016-07-08 17:29:32
  • Offline
  • Erkek
ekmeks epetine led koymuşlar
mikayil

ekmeks epetine led koymuşlar :D tübitak tübitaktan gecmeyen proje nasadan ödül aldi :D


2016-07-08 17:34:16 Edit:2016-07-08 17:34:30
  • Offline
Teknoparc
drekonNecmi DemirkeserAvatar

Teknopark ve Kosgep proje girişi hakkında bilgi için iki gün telefon ile araştırma yaptım. Son sorduğum görevliden şöyle bir bilgi enindim "Sırada 80 firma var, projen iyi ise sıraya girebilirsin"... Sonra vazgeçtim tabii, sağlam bir dayı bulursam tekrar araştırmaya başlarım.

Şu anda Üniversite Teknoparklarında vergi indirimi ve devlet desteği gibi birçok avantaj var.ihtiyacı olan birçok firma devlet desteği ve vergi indirimi için oraya gitmiş: "Ttnet, Türk telekom, intel, vestel, vodafon, yapı kredi, bedaş, ziraat aş."

http://www.yildizteknopark.com.tr/tr/icerik-0/firmalar-27.html
http://www.ariteknokent.com.tr/en/who/teknokent-companies

Sizin de Holding veya A.Ş. firmanız varsa bunu araştırın.


Game maker
2016-07-08 17:48:44
  • Offline
  • Erkek
uzun bir süre teknokent
mikayil

uzun bir süre teknokent bünyesinde calıştim halen bazen işleri düşüyor ama ne yazıki tekno parklarimizn içleri gercektende boş insanlarla dolu


2016-07-08 20:29:55
  • Offline
tübitak a iki öğrencinin

tübitak a iki öğrencinin gönderdiği yaraları çabuk iyileştiren yarabandı projesi tübitakta geri çevrilmiştir ama öğrenciler yılmayıp amerikaya gönderiliyor ve 1. oluyorlar ödüllendiriliyorlar


2016-07-08 21:37:12
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!