3ds Max : Meslekte deneyim

Meslekte deneyim
dRcnn

Üstadlarıma selam olsun,

3D`s Max ile 2009 yılında tanıştım ancak uzun bir ara kullanamadım bilirsiniz ki bu programlar nankördür, kullanmadıgınız zaman unutursunuz...

Mimari sektörde profesyönelleşme yolunda ilerlemek, deneyim ve tecrübe kazanma ilkesiyle yanıp tutuşan bu kardeşinize öneride bulunmanız ricası içerisindeyim.

Yeniden programı kullanmak için çeşitli kurslara hatta özel derslere katıldım. Geceli gündüzlü `masa`dayım. Bir çok eksiklerim var ve bu eksiklerimi kapatmak için çabalıyorum..

Aynı zamanda kendimi geliştirmek adına bu sektörde ki iş ilanlarına bakıyorum.Ancak hangi ilana bakarsam bakayım ``deneyim sahibi`, `sektörede en az 3 yıl tecrübeli` vs ibarelere rastlıyorum haliyle..

Şimdi sorarım size, tecrübe sahibi olmak için nereden başlamalıyım?

Hiç birimiz anadan doğma öğrenmedik bu işleri sizler nasıl başladınız ve hangi şekilde hangi pozisyonlara geldiniz merak içerisindeyim..

Teşekkürler başarılarınız devamı temennisi ile..


2015-05-22 03:05:35
  • Offline
Yaptıgın görsellerin kalitesi iyiyse
fy3dtasarimYunus DAYFUNAvatar

Yaptıgın görsellerin kalitesi iyiyse işverenin gözünü boyayacak şekilde render alınmışsa o ibareye takılmamanı öneririm


www.yunusdayfun.com
2015-05-22 19:00:55
  • Offline
  • Erkek
Haklısın
dRcnn

Haklısın, o zaman elimizde CV ve Referans olarak render ile çıkarsak iş değişir diyorsun.


2015-05-23 00:48:21
  • Offline
Cv önemi yok diyemem

Cv önemi yok diyemem tabikide.Ama benim gördüğüm kadar söyleyebileceğim çıkardığın iştir.Ona göre değerlendirilmeye tabi tutulursun fiyatında ona göre değişir.


2015-05-24 20:49:31
  • Offline
  • Erkek
ben
Seyfeddin

Ben senin yerinde olsam ki aynı şeyleri bende yaşıyorum :) güzel bir firma bulup profesyonel kişilerin yanın da ücretsizde olsa sırf deneyim için profesyonel kişilerden öğrenmeni tavsiye ederim. En kısa ve zamanda ve hızlı bir şekilde öğrenir aklında daha kalıcı olur. işte mesele öyle bir firmaya kapağı atabilmek.Umarım dilediğin gibi olur herşey.


2015-05-26 16:33:17
  • Offline

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!