3ds Max : klasik tarz

klasik tarz

Arkadaslar ben yeni mezun bir içmimarım, piyasa konusunda bilgim olmadıgından üzre size bir şey danısmak istiyorum. Komik gelebilir fakat merak ediyorum. Örneğin bir konut ya da ofis tasarımında müşteri klasik tarzda bir yaklasım istedi varaklı aynalar lukens ayaklar vs.bu durumda mekanı modellerken bu kadar ayrıntısı girdi çıktısı olan klasik mobilyaları tek tek modelliyor musunuz yoksa kullanacagınız benzer mobilyalar icin tefris mi kullanıyorsunuz? Ben hic klasik çalısmadım ve cok uzun sürer diye düşünüyorum adamlara da ben bunu yapamam deme lüksüm olmadıgı icin ne yapmalıyım mesela? Ya da bu tarz mobilyalar indirip örnek alabilecegim bir yer var mı? tesekkurler..


2016-02-06 18:23:34
  • Offline
  • Bayan
Selam, yapılacaklar
campanellaMahmut AltuntaşAvatar

Selam, yapılacaklar bütçe ve süreye göre, hatta yapacak kişinin yeteneklerine göre değişir. Parası kurtarmayan işi tabiki almama lüksümüz var. Yapamayacaksak zaten almak etik olmaz. Durumu kurtaracak hazır 3d objeler bulursan, hiç düşünmeden alacaksın. Amacımız modelleme becerimizi göstermek değil, işi en kısa sürede, sonuca en yakın görsellikte yapabilmek.
Ben, sayısız obje satın aldım, gerektiğinde de iyi modelleme yapan başka modellemeci arkadaşlardan yardım aldım ücreti karşılığında. Kendiniz yapamıyorsanız, yapabildiğiniz kadarını yapıp, geri kalanı için destek almanızda fayda var.

Hayırlı işler.


Bir düşte yaşıyoruz. Düşleyenin olmadığı, düşün kendini düşlediği bir düş.
2016-02-07 03:20:07
  • Offline
  • Erkek
tesekkür ederim sagolun, bende

tesekkür ederim sagolun, bende bilemediğim için böyle ticari işler yapan kisilere danısmak istedim


2016-02-07 21:40:14
  • Offline
  • Bayan

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!