Genel Konular : site yönetimi için ltf

yeni gelenlerin şevkini kırmamk lazım...
enigmatrsoner enigmatr

Eger mum olanlardan ışık faydalandıysan acemiliginde.şimdi o mumlara ihtiyacım yok ben mum oldum diyorsan ozaman ışık verde acemilere rehber olman daha faydalı degilmi ...onların çizimlerini görmezden gelmek degersizmiş gibi bakmak kibir yapmak kötü bişeydir,olabilir sana çok bozuk gelen render yapan kişi için, emegi içine aktıgı için ,zamnını bunları ögrenmek için çabaldıgı ve o an için degerli yorumlarına ihtiyacı oldugu ve kendini geliştirmek için çabaldıgı anda blok yapıp ark taraflara atmak ;bence yaradılışa ters bir durumdur,herkese ait olan formda herkesin dedigi yapılırsa nice olur formun hali.....belki sizi yanlış anlaöış olabiliriz ben anladıgım kadarıyla sizi eleştirdim eger sizi kırdıysam kusura bakmayın....sen kadar bilirsen bil anlattıgın karşıdakinin anladıgı kadardır...kolay gelsin....


2011-11-13 11:33:26
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
to enigmatr
ozgurtelemciogluOzgur Telemcioglu

Yazdıgınız mesajı cok fevri davranarak oluşturdugunuz ıcın anlaşılması güç bir mesaj ortaya cıkmıs dilbilgisi anlamında.
Eger ki; beni eleştirmeye başlamadan önce meslek, sehir, ve yapılan bir kaç iş gibi profilinizdede eksik olan seyleri paylaşmıs olsaydınız daha adil bi eleştiri sayabılırdım söylediklerinizi.


http://www.ozgurtelemcioglu.com
2011-11-13 12:00:46 Edit:2011-11-13 12:02:28
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Sevgili Özgür arkadaşım,
drummerMurat AydınAvatar

Sevgili Özgür arkadaşım,

Endişe ve de sıkıntını az çok anlayabiliyorum haklı olduğun noktalarda olabilir. fakat verdiğin çözüm önerisi bu işin gerçek çözümü mü? Sıkıntı iyi işlerle kötü işler arasındaki mesafenin sunum açısından çok az olduğu konusunda sana hak veriyorum lakin çözüm kesinlikle Bu işte acemi olanları yok saymakla ve ya çalışmalarını görmezden gelmekle olacağını düşünmüyorum. Ayrıca profesyonellik biraz göreceli kalıyor burada sözüm sadece sana değil bilesin ama kaçımızın çalışması global çapta bir başarı aldı ya da bir koyun bakalım kendi yaptığınız işi cgsociety veya vb. bir siteye ne yorumlar alıyor görelim. Eğer burayı Premier lig sanıyorsanız ve ona göre düşünüyorsanız hatırlatayım burası Türkiye ve oynadığınız ligte Süper Lig. Bu işi global çapta iyi derece de yapanlar yok mu tabi ki var ama iki elin parmaklarını geçmez durum böyleyken sizin zerzenişiniz bana biraz manidar geldi. Birde kişinin eleştirisini o kişinin vasfı ve ya yaptığı işlerle değilde söylediklerinin doğruluğu ve ya yanlışlığı üzerinden düşünürseniz daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Yoksa Sen ne yaptın bir göster bakayım beni eleştirebilme yetisine sahip misin gibi bir yaklaşım hoş değil bu benim babam senin babanı döver mevzundan pekte farklı değil bence. Benim şahsi önerim iyi işleri biraz daha ön plana çıkaracak bir formül bulunabilir ama nasıl yaparız şuan için net birşey söyleyemiyorum.

Sevgili Necmi Hocam,

Özel galeriden kastın eğer şuan ki üyelerin seçtiği galeri ise ona birşey demiyorum Fakat bir 3 ncü galeri olacaksa bu özel galeri sitede en önde ve de en güzel vitrinde durması gerektiğini düşünüyorum. Jüri olarak kriterler konusunda Önem sırasına göre

1- Yaptığı işler ve de bilgisiyle herkezi değerlendirebilecek vasıta olmalı.
2- Bu işe kesinlikle mesai harcamalı.
3- Gerektiğinde elindeki sopayla herkezi dövebilmeli :))

Jüri seçimi bence ayrı bir konu altında olabilir Herkez kendi hariç iki aday gösterme hakkı olur belli sayıda oy alan atıyorum 10 oy jüri adayı olabilir. gerçi sahte üyeliklerle bu işin ne kadar cılkı çıkar orasıda ayrı bir olay. :)

Sevgiler Saygılar..


Mr. Rendersson
2011-11-13 12:45:50
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Bence Özgür`ün söylediği şey
ulasdenizulaş deniz

Bence Özgür`ün söylediği şey pek çok kez dile geldi, pek çok kez de desteklendi. Sorun Bence Özgür`ün bu genel derdi dile getirirken kullandığı dil; bir yerde itici görünmüş. İçerik olarak çok da haksız değil. Önemli olan acemilik ustalık değil. Bir limit olmalı. o limitin altını kabul etmemeli ki, insanlar hep bir limiti aşmaya kendini zorlasın. Bunda kötü birşey yok. Ben katılıyor muyum? Aslında umurumda değil. Site benim olsaydı, bu iş için bir çözüm bulurdum ve en az 3 kademeli bir galeri sistemi kurardım. ama rahatsız oluyorsam bakmıyorum.

Bu arada artık galeride profilinde yaptığı işleri olmayanları kaba tabirlerle yargılamayın. Çalışmamalarını sergilemek ve sergilememek bir seçimdir. Sergilemek isteyenin sergilerken pek çok nedeni olabileceği gibi. sergilemeyenin de sergilememek için pek çok nedeni olabilir. Bunu kullanmayın artık. Bu srgileme işi hiçbirşeyin göstergesi değil. Ayrıca bu işi yapmayı bilmeyen biri de, İşin kalitesini değerlendirebilir. Sadece göz ile uyum oran ve kalite kontrolü. Tıpkı Şarap tadıcıları gibi düşünün. Şarap üretmezlar, hatta belki bilmezler ama, uyumu ve tadı ölçebilirler. Yada Gurmeler.


2011-11-13 13:23:41
  • Offline
  • Erkek
{islemler}

Kapalı

Bir yıldan uzun süre geçtiği için konu otomatik olarak kapatılmıştır !