Genel Konular : Paşa`ma sahip arıyorum ( İZMİR )

Paşa`ma sahip arıyorum ( İZMİR )
he-manCeyhunAvatar

5.5 yıldır birlikte yaşadığım, hiç ama hiç istemeyerek ayrılmak zorunda oldğum arkadaşım, Paşa için ona bakabilecek ona sahiplenecek hayvan severler varsa Lütfen benimle iletişime geçsin.

Konu çok iç gıcıklayıcı benim açımdan, İngiltere`de olduğum 3 ay boyunca aklımdan çıkmadı, kıtadan kıtaya Paşa için organizasyonları yapmaya çalıştım...Fakat uzun vadeli olarak tekrar gidiyorum ve Paşa`mın durumunu belirlemek için Türkiye`ye geldim.

7 yaşındaki sağlıklı, kedileri çok seven ( bacaksız adındaki kedimle 1 yıldan fazla birlikte kaldılar ) sağlıklı güzeller güzeli spaniel cocker cinsi köpeğim. Eski sahiplerinin dengesiz tavırlarına dayanamayıp sahiplendiğim, yemediğim yedirdiğim...Bu hayvanlar kimseye ait değil bu hayvanlar bizim, hergün hevesle alınan yeni moda cins sıfır kilometre hayvanlarla oynamak yerine zaten var olan yardıma muhtaç hayvanları sahiplenecek birileri varsa lütfen...


Kelebekler...
2011-09-21 02:24:16
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Ayrılıyor olmanıza çok üzüldüm..
Derya BirinciDerya BirinciAvatar

Ayrılıyor olmanıza çok üzüldüm.. benzer nedenlerle ben de bi süre önce sevgili kedim bademi sahiplendirmiştim. insana evlat acısı gibi geliyor.. çalışıyor olmasaydım seve seve alırdım Paşa` yı.. ama daha önce de sahiplendiğim hayvanlar olduğundan biliyorum ki yalnız kalmak imkansızdır bir köpek için.. Ama çevreme duyuracağım bu konuyu ona iyi bakacak bir aile mutlaka bulunur.


2011-09-21 09:04:20
  • Offline
  • Bayan
{islemler}
İlgin için çok teşekkür
he-manCeyhunAvatar

İlgin için çok teşekkür

İlgin için çok teşekkür ederim Derya, umarım Paşa için en iyi yolu bulabilirim. İngiltere`ye keşke götürebilsem ama, 6 aylık karantina süresi ve her ay için ödemesi imkansız bir fiyat isteniyor..:(

Kelebekler...
2011-09-21 13:38:21
  • Offline
  • Erkek
{islemler}

Kapalı

Bir yıldan uzun süre geçtiği için konu otomatik olarak kapatılmıştır !