Genel Konular : Galeriye resim gönderme konusunda dikkatinizi çekmek istiyorum.

bak yukarıda diyorsunki burda

bak yukarıda diyorsunki burda ençok ceza alan kişi benim diyorsun.Bildiğim kadarı ile şahsi hakaret edenler bu sitede ceza alır.Demekki bunu sen huy edinmişsin.Bak giderayak yine hakaretini ettin gittin.Deve yaptın bizi.Ne diyeyim şimdi ben sana.


2011-09-15 01:41:39
  • Offline
{islemler}
Bakın arkadaşlar ,daha
Problem

Bakın arkadaşlar ,daha sitede yeni görmeye başladığım bir "Siz bu site için neler yaptınız " sözü milleti ne hale getirdi,
Yeni yetmelerden kastedilenin ne olduğu böylece ortada,ki ben bu arkadaşı yeni yeni görmekle beraber, kendi yazdığı konuyu dahi takip etmediği ortada.

Tuncay bey sanıyorum siz de pimi çekilmiş el bombası gibi direkt olarak konuya muhatab olmak durumunda değilsiniz. Levent`in de bir çok samimiyetine inandığımız kişinin de bu sitede belirli düzeyde her zaman toleransları vardır ki sebebi, bu sitede en çok kullanılan sözcük ile alakalı "EMEK"
Umarım sizlerinde bu kelimeye katkınızı zaman içinde görürüz, ve bu toleransları elde edersiniz.
Kurumsal site olma çabası içinde bir çok ifade edemediğimiz cümleyi Levent arkadaşımız ifade etmek durumunda olduğu için defalarca , hatta en çok cezayı almıştır, sırf site yönetiminin edemediği kelimeleri hak ettiği yerlere koyduğundan dolayı.
Bunun dışında bizim yıllara dayanan arkadaşlığımızı (buradaki bir çok isim gibi) söz konusu bile etmiyorum.
İyisi mi bu konuyu burada kapatalım eğer hala dile getirmek istediğiniz bir sıkıntı var ise mesaj atabilirsiniz.

Şunu açıkça ifade edeyim, burada uzun süredir sitenin yönetiminde bulunan biri olarak bize dahi yaptırımların tümü geçerlidir, ancak şunu belirtmem gerekli ki, arada bir uğrak yeri olarak bu siteyi kullanıp , 2-3 laf atıp ortalığı karıştırdıktan sonra sağda solda site ile ilgili yerli yersiz değerlendirme yapan arkadaşlar olduğu sürece elbette bu sitede gerçekten EMEK vermiş arkadaşlara her zaman tolerans gösterilecektir.


2011-09-15 03:47:29
  • Offline
{islemler}

Kapalı

Bir yıldan uzun süre geçtiği için konu otomatik olarak kapatılmıştır !