Genel Konular : Galeriye resim gönderme konusunda dikkatinizi çekmek istiyorum.

Galeriye resim gönderme konusunda dikkatinizi çekmek istiyorum.
Problem

Arkadaşlar, öncelikle sitenin eski bir üyesi olarak özellikle sitemize son bir yıllık süre içinde üye olmuş kişilere belirtmek istediğim bir konu var,
Galeri kısmında üyelerimizin "bitmiş" çalışmalarının yayınlandığını özellikle belirtmek isterim galeri kısmı ile WIP yani tamamlanmamış çalışmalar kısmını lütfen karıştırmayın, bununla birlikte eğer bu işte yeni yeni adım atıyorsanız lütfen çalışmalarınızın beğenisini WIP bölümünde almaya çalışın ya da gelen yorumlar ile çalışmalarınızı geliştirmeye çalışın , herkes çalışmasını sergilemek ister fakat şunu bilin ki bir gün bu işi öğrendiğinizde biri Google da adınızı arattığında siz bu işin çok ustası dahi olsanız tr3d gibi çok hit alan bir sitede amatörlük döneminize ait bir çalışmanız sizin isminiz ile ekranda belirebilir.bununla birlikte saatlerinizi vererek yaptığınız çalışma ile ilgili bilgilendirme kısmında lütfen gerekli harf kontenjanını doldurmak için ara boşluklar ve kelime tekrarları yapmayın, yazdıklarınızın tamamı okunup inceleniyor, bir oto sistem tarafından onaylanmıyor, bu nedenle "benim çalışmam neden onaylanmadı" gibi konular açıp hassasiyetinizi belirtmek durumunda kalıyorsunuz. Galeride bariz derecede göze çarpan başarılı işlerin yanı sıra gerçekten wıp bölümünde daha pişmesi gereken çalışmalar olduğu görülüyor, özellikle yeni başlayan arkadaşlara belirtmek isterim.


2011-09-04 02:50:25
  • Offline
{islemler}
"saatlerinizi vererek yaptığınız çalışma
Derya BirinciDerya BirinciAvatar

"saatlerinizi vererek yaptığınız çalışma ile ilgili bilgilendirme kısmında lütfen gerekli harf kontenjanını doldurmak için ara boşluklar ve kelime tekrarları yapmayın, yazdıklarınızın tamamı okunup inceleniyor, bir oto sistem tarafından onaylanmıyor, bu nedenle "benim çalışmam neden onaylanmadı" gibi konular açıp hassasiyetinizi belirtmek durumunda kalıyorsunuz."


Şu bölümü özellikle vurgulayarak konuyu sabitlersek sanırım daha dikkate alınır olabilecek. Zira gönderilen çalışmalarda özellikle bu kural ihlalini ısrarla yapan üyelerimiz var. Kelime tekrarı nedeniyle silinen çalışmanızı aynı tekrarlar ile gönderdiğiniz sürece silinmeye devam edecektir. Lütfen kuralları dikkate alınız.


2011-09-09 14:55:52
  • Offline
  • Bayan
{islemler}
Arkadaşlar tamam güzel konuşuyorsunuzda,Az
EnqinEngin Yiğit

Arkadaşlar tamam güzel konuşuyorsunuzda,Az önce arkadaşın biri bi konu açtı 2dk içinde silindi Necmi Bey adlı konu,Yazdıklarını destekledigimden degil ama böyle konuda hemen müdehale ediyorsunuz,Bi çalışma yayınladım ayın 6sında hala onay bekliyorum bu ne lahana turşusu anlamadım gittim.30 kelime ise 40 kelime yazdım hala bekliyorum.


2011-09-09 15:46:18
  • Offline
  • Erkek
  • http://www.cg-er.com
{islemler}
sayın Engin, biraz önce
Derya BirinciDerya BirinciAvatar

sayın Engin, biraz önce açılan konu içeriğinde ağır hakaret, küfüre varan aşağılama vardı, değil site admini ya da yöneticiye, herhangi bir site üyesine de bu şekilde bir aşağılama ve haksız hakaret edilmesine müsade etmeyiz. silmeyip te teşhir mi etseydik? sizin için böyle bir hakaret içeriği açılsa ve müdahale etmesek o zaman asıl görevimizi yapmamış olmaz mıydık?

Galeriye gönderdiğiniz çalışma ile ilgili olarak da elimizden geldikçe sık girip onaylamaya çalışıyoruz hepimiz. Ancak günlük galeri yükleme ortalamasının ne kadar yüksek olduğunu anasayfadaki resimlerin sürekli değişmesinden de anlayabilirsiniz. Ayrıca Necmi Bey daha geçtiğimiz günlerde bir evladını kaybetti ve kimsenin isyanını, şikayetini, nazını dinleyecek durumda olduğunu sanmıyorum. yokluğunda bizler elimizden geldiğince yetişmeye çalışıyoruz zira sistem kodlaması henüz tamamlanmadı. Henüz sıra gelmemiş olabilir, 3 gün onay süresi beklediği için isyan etmek yerine site için olumlu görüşlerinizle destek olmanızı bekleriz.

İyi forumlar.


2011-09-09 16:08:38
  • Offline
  • Bayan
{islemler}
Derya hanım yanlış anladınnız
EnqinEngin Yiğit

Derya hanım yanlış anladınnız isyan degil,Tabiki böyle bişeyi kimse kabul etmez okudum biçok hakaret vardı bunu insanların içinde teşhir etmek yerine yüz yüze konuşa bilirdi sorunlarını,Benim sorunum sitede kim admin yönetici Moderatör belli degil birileri gelip bişeyler yapıyo ama kim bilmiyoruz,Tr3d nin tümü aynı konudan müzdarip,Yetişemiyo olabilirsiniz hak veriyorum ama biraz daha özen gösterirsenin insanlar kendilerine deger verdigin anlamakta zorluk çekmez diye düşünüyorum.

Saygılar.


2011-09-09 16:15:20
  • Offline
  • Erkek
  • http://www.cg-er.com
{islemler}
Sistem kodlaması tamamlandığında bahsettiğiniz
Derya BirinciDerya BirinciAvatar

Sistem kodlaması tamamlandığında bahsettiğiniz bütün sıkıntılardan kurtulacağız. Site yönetimine erişimle alakalı kodlama vs. hepsi yeniden yapılandırılacak. Sizler kadar bizim de zorluk çektiğimiz konular bunlar. Ancak evladını yitirmiş bi insana kalk hadi şu sitenin kodlamasını bitir denmez değil mi..

Bu noktada siz sevgili üyelerimizden biraz daha duyarlı olmanızı ve destek vermenizi bekliyoruz.

Biraz önceki gibi haddini aşan konularda da bundan önce nasıl taviz vermediysek bundan sonra da vermemeye devam edeceğiz. Site kurallarında açıkça belirtildiği gibi TR3D saygılı insanların birarada bulunmasını istediğimiz bir sitedir. Adap, üslup, terbiye gibi kavramlarda gerekli seviyeye gelememiş kimseye hizmet vermeyecektir.

Anlatabildiğimi umuyorum..


2011-09-09 16:21:30
  • Offline
  • Bayan
{islemler}
Teşekkür ederim Derya Hanım
EnqinEngin Yiğit

Teşekkür ederim Derya Hanım açıklamanız için tabiki eksiklikler giderilir,TR3D herhangi bir forum sitesi degil benim için saygı,sevgi çerçevesi içirisinde bi aile diyebilirim.Necmi Hocanın acısını bi baba olarak tahmin bile edemiyorum.Allah bol sabırlar versin şuanda eşine destek olması gerekiyor aksaklıklar zamanla giderilir.Sizide meşgul ettim Derya Hanım mazur görmeniz dilegiyle.



Saygılar.


2011-09-09 16:34:33
  • Offline
  • Erkek
  • http://www.cg-er.com
{islemler}
sitenin biraz daha profesyonel
ozgurtelemciogluOzgur Telemcioglu

sitenin biraz daha profesyonel olması ıcın caba harcıyor musun(?) merak ediyorum.


http://www.ozgurtelemcioglu.com
2011-09-11 02:26:12
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Sorunun muhatabı kim ?
Problem

Sorunun muhatabı kim ? onu belirtirsen sevinirim!


2011-09-11 23:13:46
  • Offline
{islemler}
Ah Ozan`cım ahhhhhhhh....
arkhe74Kirli, Çürük ve Adi

Ah Ozan`cım ahhhhhhhh....

:) Bizler öldük, ağlayanımız yok.

Sen, ben , biz ne yaptık ki be paşam :)


www.leventoget.com
2011-09-11 23:43:49
  • Offline
  • Erkek
{islemler}

Kapalı

Bir yıldan uzun süre geçtiği için konu otomatik olarak kapatılmıştır !