Genel Konular : Fırsat Sunuyorum ! Necmi bey

Fırsat Sunuyorum ! Necmi bey
sinankurulum

http://youtu.be/K7qlOK1CHMQ?t=1m41s

Arkadaşlar benim bir projem var.bu projemi bir web tabanlı oyunda denedim fakat proje başarısız oldu aslında olmadı ben onların umursamaz tavırları beni sinir etti ve iptal ettim.Aslındaa bu projeyi bir site kurup ondanda yapabilirdim fakat o kadar kişiyi kısa zamanda oraya toplaya bilmek zor bişeydi.ondan Bende Burdan başlayacağım.

Projem şöyle Sizi geliştireceğim sizle beraber kendimide geliştireceğim peki bunu nasıl yapacağım ?

İntertte bolca kaynak Var bunları kullanacağım.2-3 günde 1 çıkacak dersler 50 dersde bitecek tabi bazı dersler partlara böleceğim çünki bazıları uzun olabilir mesela web site nasıl yapılır gibi bir ders hazırlarsam tek ders yetmez böylece en fazla 5 partlı dersler hazırlayacağım.50. ders ide bitirdikten sonra 10-20 kişilik özel bir grup hazırlayacağım aranızdan seçim yapacağım En iyilerini seçip bu grupa toplayacağım onlara daha iyi bir eğitim vereceğim.

Necmi bey kabul ederse forumda bir bölüm açabilir ve bu bölümde Ben size hazırladığım dersleri suna bilirim.birde bölümün modluğunu gibi birşey verirse yanlış yerleri tekrardan düzenleme imkanım olur.


İlk Denemelerimden:


Diskoda Nasıl Dans Edilir ?

Bunula ilgili Bilgi Pek Bulamadım Fakat Eğer Bir Bayan İle Gittiyseniz Dozunu Abartmayın Yada Tek başınıza Bile Gitseniz Tekno Denilen Fakat hiçbir alakası olmayan O uyduruk apaçi danslarını Diskoda Denemeyiniz Sizin Sonunuz olur Aslında diskolarda Kimse Kimsenin dansına pek laf Etmiyor Fakat yanınızda Bir bayan Varsa Ve utangaçsanız İnsanlara Ayak uydurma çalışın Bazılarına Bakın fakat uzun süre bakmayın adam Döver Sizi işte gördüğünüz Gibi onları Deneyin zaten müzik size Çok hoş gelirse Bunları çok daha iyi yaparsınız.Birde İçki Filan içmeyin İçki içerseniz Sizi Farklı Bir İnsan Yapar Mantıklı Düşünemezsiniz.Belki Sevgiliniz Çok güzel ise Elinizden Bile kaparlar.birde Tek başınıza gittiyseniz paranızı hep alırlar ne olur sabah çöplüğün yanında uyanırsınız.Zaten Dinimizcede Yasak Olan birşeydir içki içmek.
Yapmamanız Gereken Hareketleri Gösteren Video:
http://www.youtube.com/watch?v=a1L-CN_rV0s


Birde Size motive etmek amacıyla aralara Müzikler filan koyacağım.
örneğin:
http://youtu.be/oH6gu69bJYk
http://youtu.be/L6oP0nrR_Ng
http://youtu.be/ySK3ks89zz8


2011-09-05 20:13:22 Edit:2011-09-05 22:26:39
  • Offline
{islemler}
konu istersen en kralından
firketeyılmaz bağıran

konu istersen en kralından sana yardımcı olurum.


Söylediklerinize dikkat edin; düşüncelere dönüşür. Düşüncelerinize dikkat edin; duygularınıza dönüşür. Duygularınıza dikkat edin; davranışlarınıza dönüşür. Davranışlarınıza dikkat edin; alışkanlıklarınıza dönüşür. Alışkanlıklarınıza dikkat edin; değer
2011-09-05 21:18:03
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
yılmaz bey tabi siz
sinankurulum

yılmaz bey tabi siz önerin ben onu araştırım eklerim.Fakat başka yorum yok hatta necmi bey görmemiş daha sanırım.unutmadan bende Diyordum onlarda konu önersin diyordumki sen söyledin.


2011-09-05 22:11:33
  • Offline
{islemler}
sinan bey zaten önereceğim
firketeyılmaz bağıran

sinan bey zaten önereceğim konu o kadar ilginç olacakki... şimdiki telaşınızın hiçbirini yaşamayacaksınız... en azından başlamgıçta... hatta işi paralı yapmayı bile düşünürüm. kesinlikle değecektir... katılımcılarda can atacaktır.


Söylediklerinize dikkat edin; düşüncelere dönüşür. Düşüncelerinize dikkat edin; duygularınıza dönüşür. Duygularınıza dikkat edin; davranışlarınıza dönüşür. Davranışlarınıza dikkat edin; alışkanlıklarınıza dönüşür. Alışkanlıklarınıza dikkat edin; değer
2011-09-05 22:56:39
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Eskiden forumun bu anlattığınıza
vertexusOrhun EvcimenAvatar

Eskiden forumun bu anlattığınıza biraz benzer ama farklı sistemde işleyen atölye kısmı vardı,ilgisizlikten kapandı.İnşallah aynısı olmaz.


orhun.artstation.com
2011-09-06 11:27:16
  • Offline
  • Erkek
  • orhun.artstation.com
{islemler}
Necmi bey gördükten Sonra
sinankurulum

Necmi bey gördükten Sonra bölümü açarsanız hemen Çalışmalarıma Başlarım.


2011-09-06 13:38:59
  • Offline
{islemler}
proje
drekonNecmi DemirkeserAvatarDükkan sahibi

Sinan bey, siteye fazla giremiyorum. mesajı geç cevapladığım için kusura bakmayın. şu sıralar da ev taşıma işleri ile uğraşıyorum. Eylül 15 tarihinden itibaren normale döneceğimizi umuyorum. evdeki internet bir haftaya kalmaz bağlanır herhalde.

Projeniz çok ilgimi çekti. faydalı olacağına eminim. özel forum açabileceğimiz gibi ek bir site de açabiliriz. yalnız sizden birkaç gün müsade isteyeceğim şu an yazdığım cafeden sisteme girmek istemiyorum. virüs falan varsa şifreleri çalabilir. haftaya bu konuya tekrar yazarım. unutursam siz hatırlatın.

istanbulda görüşmek üzere.


Game maker
2011-09-06 13:45:06
  • Offline
  • Erkek
  • http://www.gamikro.com
{islemler}
güzel fikir bencede, özel
Douaslan

güzel fikir bencede, özel ders kısmına katılmak isterim,bilgiye açlık güzel birşey her ne kadar midem guruldasada :))


2011-09-06 15:41:50
  • Offline
{islemler}
Necmi Bey Siz Taşınma
sinankurulum

Necmi Bey Siz Taşınma İşiniz Bitince Detaylı Konuşa biliriz.


2011-09-06 16:59:58
  • Offline
{islemler}
"Diskoda nasıl dans edilir"
arkhe74Kirli, Çürük ve Adi

"Diskoda nasıl dans edilir" içerikli yazdığın yazı tan olarak nedir ?

Senin derslerinde birimi?

Bu konu ile ilgili bir workshop hazırlarsan takılmak ve hayatıma yeni bir yön vermek isterim.

Saygılar.


www.leventoget.com
2011-09-06 20:50:52 Edit:2011-09-06 20:51:05
  • Offline
  • Erkek
{islemler}

Kapalı

Bir yıldan uzun süre geçtiği için konu otomatik olarak kapatılmıştır !