Bilgisayar Donanım : Mouse Tavsiyesi (Tasarım İçin)

Arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkür
rotfireCemil T.Avatar

Arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum. Henüz mouse almaya çıkmadım bayram dönüşü ilk işim onu halletmek mağazalarda test ettikten sonra ki test mouse varsa deneyerek alacağım. Fİyat olarak hemen hemen en fazla 200-250 TL gibi görünüyor buda iyi birşey. Özellik olarak tarama ve tepki süreleri bazı fareler cazip görünüyor.

Razer Naga iyi bir marka olsa da dediğiniz farenin yan tarafındaki tuşlar çok pratik gelmedi bana. Bir kaç tuş olsa programlayarak etkili birşey yapılabilirdi ama 12 tuş kullanımı zor görünüyor. Şu an sıcak baktığım fiyatıyla ve performansıyla microsoft sidewinder x8 mouse olabilir ama camda bile çalışabilen mouse kumaş yüzeylerde sıkıntı çıkartıyormuş forumlarda öyle diyorlar. L G700`ü denemek istiyorum hep Logitech kullandığım için şimdi kullandığımdan farkı ne görmem lazım almaya değer belki.

BLOODY V7M uygun fiyatı dikkatimi çekti ama adam tuşları anlatırken hep oyun için gerekli şeylerden bahsetmiş (ateş etme, şarjör doldurma, diğer silahlara geçiş vs. vs) yani sadece programlanması oyun için mi yoksa normal programlama yapılabiliyro mu sormak lazım.

Bu arada 3Dconnexion Cad Mouse tavsiye etmişsin. O mouse bende var ve kullanımı çok ta rahat değil baya bir alışma süreci var. Ki o mouse`u ofise getiremem ofis malı ayrı evimin malı ayrı :D

Tekrar teşekkür ederim. Bilgi vereceğim en kısa zamanda.
Kolay gelsin...


Rotfire
2016-09-11 18:33:22
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Bu arada herkesin bayramı
rotfireCemil T.Avatar

Bu arada herkesin bayramı kutlu olsun..


Rotfire
2016-09-11 18:33:36
  • Offline
  • Erkek
{islemler}

Kapalı

Bir yıldan uzun süre geçtiği için konu otomatik olarak kapatılmıştır !