Bilgisayar Donanım : Ekran kartı GTX Titan Z Yardım Lütfen..

Ekran kartı GTX Titan Z Yardım Lütfen..
mooncrimsonengin yükselAvatar

Arkadaşlar selam çalıştığım yer daha önce geforce gtx titan Z almış, Kart bnm makinaya takıldı ancak ısrarla real time haricinde render süresini kısaltmaz dememe rağmen nasıl olur 7 bin core var diyip duruyorlar bu kartın herhangi bişekilde render sürelerine etki eder mi etmesi için bişey yapabilirmiyim.. işlemci i7 - 16 gb DDR3 ram mevcut.. ancak kart DDR5 kullanıyor.. kartı destekleyecek şekilde sistem yükseltilebilir mi bu kartın akıbeti ne olacak.. lütfen bir yardım..


One world All pixel..
2015-02-27 01:31:15
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
işlemci tabanlı render için
RenderAliAli DemirtaşAvatar

işlemci tabanlı render için bir katkısı olmayacaktır, sadece cuda tabanlı RT render destekli motorlarda size yardımı dokunur, bir ihtimal yüksek polygon kullanılmış sahnelerde render başlama süresini(polygonların hafızaya alınıp rasterize edilmesi) kısaltabilir o da sizin çok işinize yaramayacaktır.
sizin düşündüğünüz gibi 4/1 veya daha farklı oranlarda süre kısaltması için kullandığınız programın karta desteği olması lazım.
ayrıca TİTAN Z çekirdek sayısı 5760 7 bin olayı nereden çıkmış anlayamadım.

tek çareniz cuda destekli render motorlarına yönelmeniz ve kartı bu şekilde verimli kullanmanız.


2015-02-27 02:25:58
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Octane Render, Unreal Engine,
drQuantumOğuzhan YıldırımAvatar

Octane Render, Unreal Engine,

Octane Render, Unreal Engine, iRay gibi motorlar ile çalışırsanız o kartın güzelliklerinden faydanalabilirsiniz. Çiftli ve ikili kayar nokta performansı olarak devrim niteliğinde bir performansı var. Titan Black`ten kıyasyabilirsiniz. Kart o kadar pahalı olunca alıpta test eden çıkmamış henüz.

2015-02-27 11:06:06
  • Offline
  • Erkek
  • http://www.avangart.fr
{islemler}

Kapalı

Bir yıldan uzun süre geçtiği için konu otomatik olarak kapatılmıştır !