Diğer 3D Programları : Vue 9 xStream ekran kalibrasyonu

Vue 9 xStream ekran kalibrasyonu
sametbulduksamet bulduk

Selam arkadaşlar;
Pc`me vue 9 kurdum sorunsuz çalışıyor ancak biraz öğrenmek adına birkaç tutorial izliyeyim dedim ve izlediğim tutoriallerden birinde nesneleri üst üste hizalamak için kullanılan bir tool`dan bahsediyordu anlatan kişi ancak benim size resimde de işaretleyerek yolladığım üzere ben bu tool`u göremiyorum. Ekran kalibrasyonuyla alakalı olabileceğini düşündüm ancak ne yapacağımı tam olarak bilemiyorum. Acaba ekran kartımla alakalı bir durum olabilir mi? Samsung R522 laptop kullanıyorum üzerindeki ekran kartı da ATI Radeon HD 4650. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz acaba?
Şimdiden teşekkürler...

Resim:

http://b1207.hizliresim.com/z/g/9qp0q.png


2012-07-14 19:14:28
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Drop objects komutu. Nesneleri
ulasdenizulaş deniz

Drop objects komutu. Nesneleri bir yüzeye düşürür. kısayoluna ulaşamama nedenin ekran çözünürlüğün. menüler içinde bu aracı arayıp kullanabilirsin.
Edit > Drop Objects ( Shift D )


2012-07-14 19:44:38
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Evet kısayolunu araştırıp bulmuştum
sametbulduksamet bulduk

Evet kısayolunu araştırıp bulmuştum ama şöyle bir durum var -çok saçma gelebilir- ben böyle durumlarda yaşadığım sıkıntıyı tam olarak çözemeden bir sonraki aşamaya geçemiyorum aklım sürekli onu acaba nasıl düzeltebilirimde kalıyor. Bu sebepten problemi tam olarak çözmem benim açımdan çok daha iyi olacaktır. Ekran çözünürlüğüne baktım sistemimin: 1366`ya 768 olarak görünüyor ve daha fazla yükseltemiyorum. Şimdi ekran kartımı güncelleştirmeye çalışıyorum acaba yapılabilecek başka herhangi birşey var mıdır? Ayrıca cevabın için teşekkür ederim...


2012-07-14 20:50:08
  • Offline
  • Erkek
{islemler}

Kapalı

Bir yıldan uzun süre geçtiği için konu otomatik olarak kapatılmıştır !