Diğer 3D Programları : UVLayout Orjinal sitesinden Kaspersky Trojen Uyarısı?

UVLayout Orjinal sitesinden Kaspersky Trojen Uyarısı?
fasuto53Fatih Avatar

Arkadaşlar UVLayout programını kendi sitesinden demo olarak indirdim ancak kurulumda Kaspersky T.S. PDM:Trojan.Win32.Generic başlığıyla uyarı verdi ve bilgisayarı temizlemek için yeniden başlatmamı söylüyor. Bu programı kullanan ve bunun gibi tehdit uyarısı alan oldu mu.

Kaspersky yanlış alarm konusunda en iyi skora sahip güvenlik yazılımı, bu sebeple tereddütteyim.

Bu arada farklı kaynaklardan programın eski sürümlerini de dün evdeki bilgisayara kurdum onda da farklı dosyalara bulaştığı şeklinde uyarılar aldım komple sistemi tarattım ve onda da kaspersky internet security kurulu.

http://www.uvlayout.com/index.php?option=com_wrapper&Itemid=72

headus-UVLayout-Demo.exe


2017-02-07 10:06:00
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
trojen uyarısı
serkanmertserkan mert

bu programı bilmediğim için doğrudan programa dönük demiyorum ama bu mantıkta çalışan programlar kurulum esnasında kendilerini mevcut uygun programlara entegre ettikleri için anti virüs programları trojen yada virüs olarak algılıya biliyor , örneğin xnormal programı kurulumda neredeyse her programa eklenti yükler her programa eklenti attığı için anti virüs anormal bi davranış olarak görüyor ve virüs uyarısı veriyor bu programda virüs olduğu için değil standart protokolün dışında hareket ettiği için oluyor.


2017-02-09 20:33:26
  • Offline
  • Erkek
{islemler}

Kapalı

Bir yıldan uzun süre geçtiği için konu otomatik olarak kapatılmıştır !