Diğer 3D Programları : Autodesk Showcase

Autodesk Showcase
melkor_Erkan YILDIRIMAvatar

Arkadaşlar bu programı kullanan varmı ? Nedir ne değildir? Youtube de bir iki video seyrettim bayağı bayağı ilgimi çekti. 3ds max ten catia solide bir sürü 3d programını destekliyor.


MODO, rhino
2011-07-20 11:47:10
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
programın bir tanıtımı
melkor_Erkan YILDIRIMAvatar

programın bir tanıtımı

Autodesk Showcase 2012
CAD Verilerinizden Gerçek Zamanlı Sunumlar Hazırlayın

Autodesk® Showcase®, mimarlara, tasarımcılara, mühendislere ve yöneticilere, sayısal modellerini veya mimari tasarımlarını hızlı ve kolay bir yolla çarpıcı görsellere, filmlere ve gerçek zamanlı sunumlara dönüştürmelerinde yardımcı olur. Showcase ile, yüksek kalitede etkileşimli tasarım sunumları, pazarlama malzemeleri ve gerçekçi saha uygulamaları hazırlamak birkaç mouse işaretlemesi kadar kolay.

Tasarımlarınızı hayata geçirin – CAD verilerinizi* hızlı ve kolay bir şekilde nefes kesici gerçek zamanlı sunumlar ve kaplamalara dönüştürün.

Tasarımlarınızı gerçek dünya da onaylayın – Etkileyici 3B ortamında, tasarım varyasyonları ve bileşenleri arasında dinamik bir şekilde gezinin. Fiziksel prototipler veya uzun kaplama görselleri hazırlamak için harcadığınız zamanı azaltın.

Daha fazla iş alın –Sizinle aynı odada yada dünyanın öbür ucundaki** müşterilerinizden pozitif izlenim alın. Yüksek kaliteli görseller ve tasarımınızı daha iyi anlatabileceğiniz araçlarla müşterinizle iletişimde olun ve rakiplerle aranızı açın.

Autodesk® Inventor® Kullanıcıları için Showcase

Inventor dosyalarından nasıl Showcase sahneleri yaratıldığını, malzemelerin nasıl atandığını, tasarım alternatiflerinin nasıl yaratılğını, montaj sınırlamalarının nasıl anime edildiğini görmek için tıklayınız.
VOX Amfileri

Elektro gitarlar için amfi ve pedal üreticisi VOX un, ürün geliştirme ve tasarım zamanın nasıl yarıya indirdiği görmek için tıklayınız.
Hypen Design

Showcase yazılımının endüstriyel ürün tasarımı firması Hypen Design’a nasıl yardımcı olduğunu görmek için tıklayınız.
Not:

* Autodesk Showcase, aşağıdaki yazılımların CAD verilerini desteklemektedir.

Autodesk® Inventor®
AutoCAD®
Autodesk® Revit®
Autodesk® Alias®
Autodesk® 3ds Max® Design
Autodesk® Maya®
CATIA® , SolidWorks®, JT, UGNX, Creo Elements/Pro, IGES, STEP, COSMO, Granite, STL gibi 15 e yakın CAD formatı

** Uzaktan erişim için Autodesk® Showcase® Professional yazılımı gerekmektedir.


MODO, rhino
2011-07-20 11:53:08
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Konu biraz eski fakat
osenmerÖmer Şen

Konu biraz eski fakat ben yinede yazacağım; Showcase programını kullanmaya başladım, daha doğrusu kullanmak zorunda kaldım, max ve revit ile yaptığımız modelleri kısa sürede görsel hale getirmek için bir yöntem ararken aslında her zaman bilgisayarımızda var olan ama bır türlü açıp bu nedir dıye bakamadığımız Showcase programını bulduk.
.fbx uzantılı her dosyayı ham yada kaplama ayarlı hiç farketmeden kabul edip, seç kapla anında render et mantığı ile çalışıyor. içerisinde hazır materialler dışında esnek ışık ayarları ve her yönü ile hazır sahneleri mevcut, son derece esnek. Özellikle endüstriyel tasarım yapanlar için biçilmiş kaftan gibi, bizim gibi mimari görselleştirme yapanlar için ise kısa sürede çabucak sunum yapmak için kurtarıcı bir program aslında tam olarak bir program değil bence Autodesk fırmasının diğer programları için tamamlayıcı bir araç! Autodesk geliştirmeye devam ettiği sürece "render"i zaman alan ve meşekkatli bir olay olmaktan çıkarıp kısa sürede hedefe ulaştıran bir araç haline getirebilir.

Herkeze tavsiyem önyargılı olmadan özellikle "Showcase 2013" versiyonunun videolarını izlemeleri demosunu kurup kendi amaçlarına uygun olup olmadığını test etmeleridir, işe yaradığını göreceksiniz!


2012-09-04 09:54:13 Edit:2012-09-04 09:56:50
  • Offline
  • Erkek
  • http://omersen.com.tr
{islemler}

Kapalı

Bir yıldan uzun süre geçtiği için konu otomatik olarak kapatılmıştır !