Ders İstek : Karakter Yürütme

Biraz gergin oldu ama

Biraz gergin oldu ama olsun hepinize çok teşekkür ediyorum ben ulaşmak istediğime ulaştım yardımcı olan arkadaşlarıma teşekkürler...


2012-07-17 23:50:48
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Valla kimse kusura bakmasın
TuncAxoyTunç AksoyAvatar

Valla kimse kusura bakmasın ama 2 mimari proje çizip adamı 2 adım yürütmekle usta olunmuyor. Yıllarca sektörde olunması da benim için ustalık değil tecrübe göstergesidir. Kaldı ki burada işi yapan ile işi bağlayan ya da pazarlayan kişi arasında ciddi fark vardır. Satan kişi her ne kadar tekniği ve mantığını bilse de işi bizzat yapmaya kalkmadıktan sonra gerçekle yüzleşmiş olamaz.

Burada "emre" kardeşimizin olayı net olarak araştırmadan yazması benim içim 1. ci hatadır. Kaldı ki sitede türkçe eğitim bile var. Bunun karşılığında alaycı cevaplar almış olması da biraz talihsizlik olsa da asıl talihsizlik emre kardeşimizin kendini üstün yetenekli görmesidir.

Şunu içten yazıyorum ki inşallah öyledir ve bizi utandırır ancak ben de 10 senelik tecrübemle yeteneğin ne olduğunu çok iyi kavradığımı düşünerek başlangıcın bu şekilde olmadığını söyleyebilirim.

Emre`nin böyle bir karşılık alması bana doğal geliyor. İnsanlar eleştirenleri "neden eleştiriyorsunuz" diye "eleştirerken" de bence düşünmeli ki aynı hataya düşmesinler


CG Artist www.tuncaksoy.com www.3danimasyon.org
2012-07-18 12:13:40 Edit:2012-07-18 12:15:26
  • Offline
  • Erkek
{islemler}

Kapalı

Bir yıldan uzun süre geçtiği için konu otomatik olarak kapatılmıştır !