Ders İstek : Autodesk 3ds Max Hakkında Bilgi

Autodesk 3ds Max Hakkında Bilgi
suleyman07süleyman kasapAvatar

Merhaba Arkadaşlar ,

Normalde Kendim grafik & Web Tasarım Yapıyorum profosyonel olarak lakin Çalıştığım şirkette 3d max çizimi yapan arkadaşın rahatsızlığından dolayı 3d max öğrenmeye başladım şirketim çalışanlar öğretirler sana ama öğreneceksem tam anlamı il öğrenmek istediğim için Bilge Adam`a Kayıt oldum Çalıştığım firma fuar ve Stand Hizmeti`de vermekte bu yüzden stand ile ilgili gerek görsel gerek yazılı dersler varsa elinizde bana yollarmısınız rica etsem kursum mayısta başlayacak o zamana kadar biraz internetten araştırma yapıyorum bilgi amaçlı şimdiden çok teşekkür ederim ilginiz için



http://www.suleymankasap.com.tr http://ikratasarim.com
2013-03-29 16:45:41 Edit:2013-03-29 16:46:21
  • Offline
  • Erkek
  • https://www.ikratasarim.com
{islemler}
Stand modelleme üzerine doğrudan
ArkondeRAlper SözenAvatar

Stand modelleme üzerine doğrudan bilgi bulmanız biraz zor. Max dersleri modellenecek objeye göre değil kullanılan tekniğe göre sınıflandırılır :)

Kurs öncesi hazırlık yapmak istiyorsanız tavsiyem önce programın arayüzüne biraz alışmanızdır. Malesef MAX arayüzü 2 boyutlu grafik programları kadar anlaşılır değil. İlk bakışta ihtiyacınız olan herşeyi görmeniz pek mümkün değil. O yüzden programa biraz aşina olana kadar temel nesnelerle yapabileceğiniz birkaç ders okumanız daha doğru olur. Move scale gibi araçları, pivot noktasının ne olduğunu, array, spacing tool gibi komutları baştan öğrenirseniz ileride işiniz kolaylaşır. Zannımca kursta bunların üzerinde çok uzun süre durmayacaklardır.

Temel derslerde poligon, spline, subdivision gibi kavramları okuyacağınızdan video derslerdense yazılı materyal kullanmanızı tavsiye ederim. Modelleme derslerinde video daha faydalı olabilir.


Gerçeği nasıl tanımlarsın?
2013-03-29 17:53:10
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Önerileriniz için çok teşekkür
suleyman07süleyman kasapAvatar

Önerileriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar 6 saatlik dersi indirmek biraz zor oluyor neden derseniz bir süre sonra pre istiyor :)


http://www.suleymankasap.com.tr http://ikratasarim.com
2013-03-29 20:21:11
  • Offline
  • Erkek
  • https://www.ikratasarim.com
{islemler}

Kapalı

Bir yıldan uzun süre geçtiği için konu otomatik olarak kapatılmıştır !