3ds Max : ukraynada çalışma imkanı

ukraynada çalışma imkanı
ahmet-bozdagahmet bozdağ

herkese iyi günler iyi çalışmalar 1,5 yıldır max kullanıyorum çizimlerimde gayet başarılıyım ama türkiyede bu iş pek iyi tutulmuyor gibi ukraynada bu işi yapmak istiyorum daha önce orda çalışan varmı yada koşulları neler bilgilendirir misiniz ?


2016-03-30 10:58:29
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Ahmet soyadın tanıdık geldi
Seke

Ahmet soyadın tanıdık geldi ogrencimmiydin? Neden ukrayna çok merak ettim.Genellikle azerbaycan ve katarda iş yapan inşaat firmaları bulman daha kolay ancak bunun için önce bir inşaat veya mimarlık firmasına girmen gerekiyor.Oralara gideyimde iş bulayim diyecek cesaretin ve butcen varsa git tabi.Ukrayna ile ilgili hiçbir proje duymadım bugüne dek.Veya orayla ilgin alakan varsa bilemem.Zira şu an rusya baskısı altında ve ekonomik durumuda pek iyi değil.


2016-03-31 13:52:22
  • Offline
{islemler}
ukraynada çalışma imkanı
nilay82nilayAvatar

Ukrayna da yapabileceğin işi Katar da dubai de yaparsın.Sen yaptığın işin emeğinin karşılığını alabileceğin yerlere gitmelisin.Bu da Katar dubai dir diye düşünüyorum.paran hesabına hemen yatar.ukrayna da ne olacağı belli değil.


Dostun üzüntüsüne acı duyabilirsin. Bu kolaydır.. Ama dostun başarısına sempati duyabilmek; sağlam bir karakter gerektirir...
2016-03-31 14:30:12
  • Offline
  • Bayan
{islemler}
onlarca ülke içinde neden
ingushstyleşamil özdemir

onlarca ülke içinde neden ukrayna acaba =)))


2016-04-03 00:42:45
  • Offline
  • Erkek
  • http://www.samilozdemir.com
{islemler}
a
ahmet-bozdagahmet bozdağ

serdar bey sizin öğrenciniz değilim mersinde yaşıyorum ukraynayı seçme amacım güzel ülke dubaide iş imkanı nasıl oluyor hangi dalda işler yapabilirim animasyonmu yoksa mimari bölümmü ne derece iyi olmam gerek pantural kadarmı


2016-04-13 16:54:43
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Bu önemli hangi alanda
Seke

Bu önemli hangi alanda çalışmak istiyorsun ukrayna artık o kadar güzel değil bence bir zamanlar bende okumaya gitmeyi düşündüm oraya ancak şu an savaş ve ekonomik durum nedeniyle bence düşünme.Neden pantural? bak ne isim yapmış adam nasıl yapmış? Internet yani sen iyi iş yaparsan ülke çok farketmiyor demekki.Dubai de çok iyi paralar kazanırsın zaten genel olarak iyi paralarda mimaride en son bir arkadaş 1,5 milyon dolarlık iş kaçırdığını anlatmıştı bana.6 ay sonra vereceklermis parayı gidip kalacak imkanı olmadığı için alamamış.Panturalı unut sen ne yapmak istiyorsun.Mimari alanda iş bulman daha kolay ve sonuçta ikisini birden yapamazsın diye birşey de yok.Ülke seçimi yerine kendini gelistir çevre edin bir işe gir sonra zaten kapılar açılır ün önemli örnek : pantural :)


2016-04-13 19:42:19
  • Offline
{islemler}

Kapalı

Bir yıldan uzun süre geçtiği için konu otomatik olarak kapatılmıştır !