3ds Max : reactor colllection

reactor colllection
powerbetterfatih arıkan

reaktor ogrenmem gerekiyor. rb cl sb collection kullanımı kolay. kaynak cok. peki diğer coleksiyonlar ne işe yarıyor kaynak bulamadım. varmıdır bi kaynak sahibi olan ya da bilgisi olan ?


2011-07-22 15:35:52
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
youtubda bulursun
eminiboEmin IbrahimovAvatar

youtubda bulursun


eminibo
2011-07-22 19:19:26
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
reactor´le uğraşma derim. kullanıcıların
delikediÜmit ÜLKER

reactor´le uğraşma derim. kullanıcıların %3 ü kullanıyor diye max2012 de kaldırıldı. merak ettim acaba advanced lightning bölümünü %kaç kullanıyor da hala orada babalar gibi duruyor.


2011-07-22 21:37:33
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Ben reaktör kullanıyorum tavsiye
ercan517

Ben reaktör kullanıyorum tavsiye ederim sonuçta gerçekçi animasyonun yolu reaktorden geçer. max 2012 kaldırılmış hangi akla hizmet etmişler anlamadım. Umarım max için hiç olmazsa plugn gibi çıkar ilerde isteyen kullanır.

Reaktorlerin amaçları farklıdır ama hepsını anlatmak zor. Youtubeden reaktorun adını yazarak ders bulabilirsin ama reaktorde birşeyler yapmak için parametlerin ne anlama geldiğini bulup baya bir test etmen lazım.

Rope: mesela bu en çok kullanılanlardan bir tanesidir. İp yada tel yapılabilir. En meşhuruda avizeden düşen telefonun sallanmasıdır genelde mimari animasyonlarda başvurulur.

Necmi hocanın dersleri var başlangıç için onu indir orda reaktorleri anlatıyor mesela wind nasıl kullanılır ? menteşe nasıl kullanılır? Bunlar var hatta wind ile pervane cevirme filan var. Motor reaktorude var zaten geriye pek bişey kalmıyor sanırım herşey var :=D


2011-07-23 04:01:04
  • Offline
{islemler}
reactor e mecburiyetten başladımö
powerbetterfatih arıkan

uzaktan eğitim merkezinde çalışıyorum ben. ders işleyişinde 3d animasyonlar kullanılmak istendi. ve iş max kullanmayı bilen biz iki kafadara kaldı. mesela rüzgar. adam sonbaharı anlatacak arkadan bizim animasyonlar gelecek. rüzgarsız sonbahar mı olur. işte bu yuzden kullanmaya başladım. güzel kullanışlı şeyler. çözdüm büyük kısmını ama yinede yardım şart. hele ki türkçe yardım kesin bulmalı insan bunlarla uğraşırken


2011-07-27 10:04:53
  • Offline
  • Erkek
{islemler}

Kapalı

Bir yıldan uzun süre geçtiği için konu otomatik olarak kapatılmıştır !