3ds Max : forest pro

..
Atlantiscafe76Murat bulgan

uslubun cok yanlış serkanozdogan, hala neyı kanıtlama cabasındasın anlamıyorum.
nedir bu haklı cıkma cabaların? yok kayıt olurken şartlar var, lisanssız ürün olayı yasak değilmi, insanlık edip cevap vermişimdeki kastın buysa ozaman vay bizim halimize kardeşim...


2016-07-25 10:30:21
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Serkan Özdoğan +10 Oldu
OtsukarciAhmet Küçükkaya

siteye ilk kayt olduğum günlerde yanlış yere konu açtığımda yapmadığını bırakmayanlar (bazıları) Serkanı uyardı diye Linç girişimindeler


ŞU FAKİRE BİR SADAKA BOOLEAN SCRİPT VEREN OLMAZMI ACABA
2016-07-25 11:48:31
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Murat Kardeşim. Amacım birşeyi
serkanozdoganSerkan ÖzdoğanAvatar

Murat Kardeşim. Amacım birşeyi kanıtlamak değil. Hepimizin kullandığı forumu çöp başlıklardan korumak. Ha amacım seni kırmak değildi. Kırdıysam da kusuruma bakma.

Üslup konusunda da bu kadar abartılacak bir şey dediğimi de düşünmüyorum. Keza hakaret de etmedim. Daha önce üyemiydin bilmiyorum şu an ki yıldızlarından anladığım kadarıyla yenisin. Uzun vadede bu siteden fayda elde ettikçe senin açtığın gibi "bulk" başlıkların ne kadar rahatsız edici olduğunu sen de anlayacaksın.

Ahmet`in de dediği gibi bugüne kadar bu işe verilen tepkiler arasında belki de benim verdiğim en hafiflerinden biri. Ahmet`i gerçek hayatta tanımam etmem. Bunu neden söylüyorum şunu gör ki; forumda böyle sıkıntılarla sık sık karşılaşıyoruz. Tek rahatsız olan ben değilim. Ki -tekrar ediyorum- cevabını da vermişim.

Ezcümle konu anlaşıldıysa daha fazla uzatmanın da anlamı yok.


Asus PX79 Pro - Asus Geforce gtx 690 - Intel i7 3930k 3,5Ghz - OCZ 1000W Gold - 32 Gb 1600 Mhz Vengeance Ram -
2016-07-25 15:39:05
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
ilginç
drekonNecmi DemirkeserAvatarDükkan sahibi

ilginç

Konuyu geç farkettim: malum adamın 20 günlük çocuğu olunca bakkala bile zor gidiyor. Konuda ilginç olan "kerkenez" kısmı, ilk görünce "sanırım agresif bir durum var" dedim, teknik kısmı araştırınca o kadar da agresif değilmiş.

Kerkenez: kartalgillerden, Dünya’nın birçok yerinde bulunan, böceklerle, ve küçük kemirgenlerle beslenen, uzun kuyruklu, yaklaşık 35 cm. uzunluğunda  insana kolay alışabilen bir doğan türü.

Argoda ise: Kurnaz ve Fırsatçı, Atılgan Çaylak gibi yarı hakaret olarak kullanıldığı oluyormuş.

Sadede gelirsek: Her türlü sorunu güzellikle ve anlayışla çözmek en güzelidir, en doğrusudur. Kimseye kerkenez demeyelim. acemilik dönemlerimizi hatırlayıp gülümseyerek karşılayalım.


Game maker
2016-09-10 14:24:46
  • Offline
  • Erkek
  • http://www.gamikro.com
{islemler}

Kapalı

Bir yıldan uzun süre geçtiği için konu otomatik olarak kapatılmıştır !